RSS Feed

Luptă pentru Unire – Cupa ,,27 martie”

0

aprilie 5, 2013 by

Actiunea-2012Echipe de cluburi sportive din toată ţara îşi vor disputa ,,Cupa 27 martie” la lupte libere. Concursul organizat sub egida Platformei Civice Acţiunea 2012 cu prilejul împlinirii a 95 de ani de la unirea României cu Basarabia se va desfăşura sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 10:00, la Cislău, judeţul Buzău.

Steaua, Dinamo, Clubul Şcolar Sportiv 4 şi Clubul Şcolar Sportiv 5 din Bucureşti, echipe din Buzău, Galaţi, Tecuci, Braşov, Amara, Călăraşi, Oneşti şi Vaslui vor fi angrenate într-o competiţie menită să sensibilizeze sportivii cu privire la aspectul reîntregirii naţionale.

,,Mesajul nostru se îndreaptă mai cu seamă către micii sportivi, care trebuie să afle că dincolo de România, la est, se află tot România, numai că sub altă denumire deocamdată, aceea de Republica Moldova”, a declarat Gabriel Vasile, unul dintre organizatorii concursului.

Cupa  ,,27 martie”  reprezintă evenimentul care încheie seria de acţiuni organizate de Platforma Civică cu ocazia sărbătoririi a 95 de ani de la Unire.


0 comments »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Caută

Comentarii Recente

ChatVorbește instant cu noi !+