Maluri de Prut | Mii de cărți adunate în România, pentru o școală din Chișinău

0
139
  1. Maluri de Prut | Mii de cărți adunate în România, pentru o școală din Chișinău

Peste cinci mii de volume, în limba română – literatură artistică, dar și manuale școlare, adunate de mai multe cluburi și organizații montane din România, vor fi donate unei școli din Republica Moldova. Cărțile, colectate în cadrul unei campanii desfășurate în perioada aprilie-mai în orașele Brașov, București și Piatra Neamț, urmează să fie centralizate și trimise Gimnaziului nr. 7 din Chișinău.

http://radiochisinau.md/maluri-de-prut-mii-de-carti-adunate-in-romania-pentru-o-scoala-din-chisinau—50754.html

 

  1. Domeniile Panciu, despre turismul viticol in Romania: Suntem cu minimum 20 de ani in spate fata de Republica Moldova

Romania cu 20 de ani in urma Republicii Moldova cand vine vorba de turism viticol, desi la noi exista un potential mult mai mare decat la vecinii de peste Prut, considera un manager de la Domeniile Panciu.

http://www.wall-street.ro/articol/Turism/210468/domeniile-panciu-despre-turismul-viticol-in-romania-suntem-cu-minimum-20-de-ani-in-spate-fata-de-republica-moldova.html

 

  1. Protest masiv la Bălți împotriva tandemului Dodon-Plahotniuc: Poliția a blocat intrările în oraș

Sute de cetățeni protestează astăzi în orașul Bălți împotriva tentativelor de modificare a sistemului electoral în Republica Moldova. La acțiunea de protest „Pentru o Moldovă liberă”, organizată de „Partidul Nostru”, manifestanții scandează „Jos Plahotniuc”, „Nu tandemului Plahotniuc – Dodon”, „Întorceți-ne primarul”.

http://independent.md/live-protest-masiv-la-balti-impotriva-tandemului-dodon-plahotniuc-politia-blocat-intrarile-oras/

 

  1. Reguli noi pentru moldovenii care vor să redobândească cetăţenia română

De mâine, moldovenii care vor să redobândească cetăţenia română, se vor putea înregistra doar online pentru depunerea dosarului. Programarea va fi făcută gratuit pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie a României.

http://www.timpul.md/articol/reguli-noi-pentru-moldovenii-care-vor-sa-redobandeasca-cetatenia-romana–109659.html

 

  1. Ministrul Andrei Galbur va participa la reuniunea Consiliului miniştrilor Afacerilor Externe al OCEMN

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, Andrei Galbur, efectuează astăzi o vizită de lucru la Istanbul, Turcia, pentru a participa la sesiunea specială a Consiliului miniştrilor afacerilor externe al Organizaţiei Cooperării Economice la Marea Neagră (OCEMN), comunică MOLDPRES.

http://www.moldpres.md/news/2017/05/21/17003801

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ