MANIFEST în Club Fire pe 15 aprilie 2007

0
195

Duminicã, 15 aprilie 2007, în Fire Club ajutaţi de prietenii de la Hades Events şi Urban Groove am reuşit să organizăm un al doilea eveniment muzical de promovare a mesajului campaniei „Basarabia pământ românesc”.

Evenimentul este cu atat mai inedit cu cat s-a reuşit aducerea unei trupe de peste Prut cu un puternic mesaj pro – românesc, Huliganii, , care a concertat alaturi de Brugner, Nimeni Altu’, DJ Skid, 10 Tone Crew si Ceilalti pentru cauza românilor din Basarabia.
basarabia concert manifest fire

Parte din comunicatul de presă care anunţa concertul:

Motto::
„Cantă, mai frate române,
Pe graiul şi limba ta,
Şi lasă cele străine
Ei de a şi le cânta”
Anton Pann

Duminica, 15 aprilie, începând cu ora 21.00, în clubul bucurestean Fire va avea loc un concert hip-hop dedicat românilor din Basarabia.

Concertul se desfasoara sub egida campaniei „Basarabia pamânt românesc”. Scopul campaniei este de a oferi cetatenilor români accesul la informatii reale referitoare la românii basarabeni, informatii la care accesul a fost practic imposibil în perioada comunista dar care, din pacate, nu au fost oferite decât partial si uneori trunchiat chiar si în acesti ultimi 17 ani.

La eveniment vor participa printre altii, nume consacrate ale hip hopului românesc, precum Brugner sau Nimeni Altu’. Ineditul acestui concert este reprezentat de prezenta alaturi de trupele din România, a formatiei „Huliganii”, formatie din Chisinau.

Iata ca muzica hip-hop este unul din putinele domenii în care colaborararea dintre românii din cele doua tari a depasit faza demagogiei politice si a trecut în faza faptelor si a apropierii directe.

Brugner în concert pentru Basarabia -15 aprilie 2007- club Fire

Dj Skid

Huliganii in concert – Basarabia pamant romanesc

10 Tone Crew în concert – Basarabia Pământ Românesc

Ceilalti in concert – Basarabia Pământ Românesc

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ