MANIFESTATII ANTI-COMUNISTE * VINERI LA CHISINAU SI DUMINICA LA BUCURESTI

0
81

CHISINAU – VINERI , 22 februarie 2008, ora 12.00 – Piata Marii Adunari Nationale

Grupul de iniţiativă “O lumânare pentru spiritul comunist” vă invită vineri, 22 februarie, ora 12.00 în Piaţa Marii Adunări Naţionale pentru a petrece în ultimul drum spiritul comunist dictatorial. Manifestaţia din P.M.A.N. va fi urmată de un marş spre Cimitirul Central al oraşului, apoi ne vom deplasa spre sediul Delegaţiei Comisiei Europene în R.Moldova (str.Cogălniceanu nr.12) unde ne vom exprima dezacordul cu declaraţiile lui Paulo Berrizi, şeful secţiei politice, care susţine că R.Moldova “a făcut progrese”. La acţiune sunt invitaţi toţi doritorii: reprezentanţi ai mass-media, liderii organizaţiilor neguvernamentale, liderii partidelor politice, studenţi şi profesori, inclusiv cei care au avut de pătimit de pe urma politicilor defectuoase, antinaţionale şi dictatoriale comuniste.

Puteţi veni cu carnete de partid, insigne, simboluri comuniste şi lumânări, pentru a le arunca la coşul cu gunoi al istoriei şi a cere interzicerea acestora prin lege, aşa cum s-a procedat cu simbolurile fasciste acum 50 de ani.

Mitingul este autorizat de Primăria municipală prin Dispoziţia nr.54 – d din 04.02.2008

detalii: www.desteptarea.info 

Bucuresti – DUMINICA , 24 februarie 2008, ora 13.00 – Piata Universitatii

De două luni, un număr important de participanţi la Revoluţia din 1989 protestează în diferite feluri : pichete, GREVE ALE FOAMEI, memorii (inclusiv la Curtea Europeana a Drepturilor Omului de la Strasbourg), principala revendicare fiind aflarea adevărului despre crimele din 1989-1990 prin soluţionarea urgentă a dosarelor Revoluţiei şi mineriadelor.

Solicitările revoluţionarilor sunt susţinute de societatea civila prin APELUL PENTRU ADEVĂR, apel iniţiat de Sorin Ilieşiu, vicepreşedintele Aliantei Civice, semnat de personalităţi importante, transmis şi lui Ion Iliescu pentru a-l semna.

În sprijinul acestui apel se va organiza un MITING duminică, 24 februarie, de la ora 13.00 în Piaţa Universităţii din Bucureşti (la fântâna din faţa facultătii de Arhitectură).

Îi invităm să participe pe toţi cei care păstrează în suflet jertfa eroilor din 1989 şi încă mai cred în adevăr.

Detalii: www.noiigolani.ro 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ