Maraton de 1 decembrie | Chișinău

0
73

580609_200911280096648_385129775_n Pe 1 Decembrie 2013, începând cu orele 10:00 toți tinerii cu atitudine și viziuni profund patriotice, sunt invitați să participe la evenimentul social-sportiv sub formă de maraton.

Punctul de plecare este monumentul marilor patrioți ai neamului, Ion și Doina Aldea-Teodorovici (intrarea dinspre USM, în parcul Valea Morilor). Finalul traseului este pe scările havuzului. Puteți vedea traseul în imaginile acestui eveniment.

Scopul evenimentului este de a sensibiliza opinia publică, în mod special a tinerilor privitor la importanța sportului în viața lor, și a Modului de Viață Sănătos care educă o persoană să fie puternică nu doar fizic dar și mental.

Puterea individuală a fiecărui din noi constituie într-un final puterea națiunii. De aceea este esențial, ca fiecare să înceapă autoeducarea cu propria persoană demonstrând că nu este o simplă legumă, ci prin fapte concrete sprijină unitatea națională bazată pe respect, valori spirituale și tradiții.

Traseul are în jur de 3 km. Acest eveniment nu este o competiție sportivă cu premii, și nici o luptă pentru a ajunge primul … lupta principală fiecare o duce c sine însuși. Așa că, toți participanții sunt rugați să respecte indicațiile persoanelor responsabile de eveniment. Să nu forțeze tempoul sau să încerce să ajungă primul. Alergăm într-un grup UNIT ! Nu lăsăm pe nimeni în spate sau în față.

Dress-code:
Toată lumea este rugată să vină în haine calde, de dorit de culoarea NEAGRĂ sau SURĂ (culorile roz, sau alte culori aprinse NU sunt acceptabile). De asemenea sunt binevenite hainele cu inscripții patriotice, și steagurile tricoloare.

Pe finalul maratonului, va fi efectuată o serie de exerciții de bază. De asemenea, în punctul final al maratonului participanților li se va oferi ceai cald și vin fiert.

————————–—–

De buna desfășurare a evenimentului, și securitatea participanților sunt responsabile:
– grupul organizat de suporteri ”Oastea Fiară
– grupul de atitudine ”Faptă nu Vorbă” (Nisporeni)

Grupe de participanți:
– Femina-sport Chișinău
– Platforma Civică Acțiunea 2012
– grupul de atitudine ”Rezistenţă Naţională”
– Gruppo Chișinău Steaua

————————–—–

Veniți cu prietenii, colegii, familia, copiii! Haideți să demonstrăm că putem mult mai mult!

Evenimentul Facebook îl găsiți aici: https://www.facebook.com/events/261227027364332/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ