Medalia „Meritul Civic” conferita liderului unei organizatii obstesti din Balti

0
77

� Presedintele Vladimir Voronin a semnat un decret cu privire la conferirea medaliei „Meritul Civic” liderului unei organizatii obstesti din Balti, care activeaza in domeniul sanatatii mintale. Jana Chihai este unul din putinii reprezentanti ai sectorului asociativ din republica care s-a invrednicit de medalia respectiva.
� � � � � � Potrivit decretului prezidential, distinctia de stat a fost conferita Janei Chihai pentru munca prodigioasa in domeniul ocrotirii sanatatii, contributia la perfectionarea procesului curativ-profilactic si activitate metodico-organizatorica eficienta.
� � � � � � Jana Chihai a spus pentru DECA-press ca afland despre medalie a ramas placut surprinsa. „Nu sunt sigura ca medalia mi-a fost conferita pentru activitatea in domeniul asociativ, ci mai curand pentru activitatea manageriala la Centrul de Sanatate Mintala „Somato” din Balti. Institutia respectiva a fost creata in cadrul unui proiect al organizatiei „Somato”, dar ulterior a devenit institutie publica, fiind in prezent finantata din bugetul local”, a mai precizat Jana Chihai.
� � � � � � Conferirea medaliei „Meritul Civic” Janei Chihai a fost precedata de o inspectie a presedintelui Vladimir Voronin la Centrul de Sanatate Mintala „Somato” din Balti, in cadrul careia seful statului a apreciat inalt activitatea centrului.

http://www.deca.md/?cat=soc_and_civic&id=1143

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ