Mesajul este clar și nu se-ndreaptă către Marte

1
93

În urma campaniei Blocul meu cunoaște adevărul, desfășurată pe parcursul a două luni de către organizațiile din Platforma civică Acțiunea 2012, au fost lipite autocolante cu mesajul BASARABIA e ROMANIA! în toate judetele din Romania.

-click pe imagine și apoi pe județe pentru a vedea pozele trimise de cei peste 300 de voluntari implicați în campanie-

Acesta este, poate, cel mai puternic mesaj de solidaritate exprimat de societatea civilă românească față de problematica basarabeană.

Informarea asupra realităţii istorice nu se opreşte în acest punct. Mesajul ,,Basarabia e România” va fi transmis mai departe în cadrul unei campanii care va cuprinde şi alte state din Europa. Prin extinderea spaţiului de răspândire a mesajului, Platforma Civică ACŢIUNEA 2012 doreşte să sensibilizeze opinia publică externă cu privire la istoria românilor şi să promoveze în mod direct, vizibil şi concentrat episoade din istorie care au fost prezentate deformat sau incomplet de diverşi purtători de mesaj.

1 COMENTARIU

  1. Pina nu se implica massmedia in mediatizarea probelmei date, ceia ce faceti voi e un lucru demn de CURAJ, de ce, pentru ca eu vad cum o furnica mica vrea sa duca un car plin de pietre.
    Bravo voua pentru ceia ce faceti.

LĂSAȚI UN MESAJ