Moldova va beneficia de o infrastructură de comunicații de ultimă generație cu România

0
125

 

  1. Spectacol cu strângere de fonduri pentru Unirea TV la Ateneul din Iași

 

Ieșenii sunt așteptați joi seară, de la ora 19.00, în Gradina de Vară a Ateneului din Iași, la un spectacol caritabil, de strângere de fonduri pentru Unirea TV, prima televiziune 100% independentă care militează pentru reîntregirea României.  

Mai multe detalii despre Unirea TV pot fi accesate aici.

 

http://infoprut.ro/45247-spectacol-cu-strangere-de-fonduri-pentru-unirea-tv-la-ateneul-din-iasi.html

 

 

 

  1. Moldova va beneficia de o infrastructură de comunicații de ultimă generație cu România

Din ianuarie 2017, Republica Moldova va beneficia de o infrastructură de comunicații de ultimă generație cu România, prin construirea unei magistrale de radiorelee care va interconecta 24 de locaţii din sudul țării noastre. Proiectul a fost prezentat în cadrul unei conferințe de presă, de către directorul Serviciului Tehnologii Informaționale al MAI, Andrian Șova.

 

http://diez.md/2016/09/22/moldova-va-beneficia-de-o-infrastructura-de-comunicatii-de-ultima-generatie-cu-romania/

 

 

 

  1. Nu tot ce zboară se mănâncă…. dar nici să stăm cu mâna în fund nu e bine!

Din cauza mentalității de tipul „ să moară capra vecinului” și a lipsei de încredere unii în alții, și în puterile noastre, riscăm să nu avansăm în proiectul unionist! Ăsta e cel mai mare pericol existent, nu confiscarea temei de unul sau de altul, ori folosirea Unirii ca pe un prezervativ politic.

Vorbesc cu mulți dintre voi, și de fiecare dată, când trec în revistă persoane reprezentative pentru opțiunea unionistă, mi se zice că „există nuanțe”. Am constatat cazuri în care s-a mers până acolo, în care cei care au obținut proaspăt cetățenie română opinau în spațiul public că „nu ar trebui să dăm cetățenie profitorilor ăștia de basarabeni”. Noi trebuie să lucrăm împreună și să credem în forțele noastre: basarabenii nu sunt cu nimic mai prejos decât restul românilor și avem forța de a realiza Unirea. Avem forța de a avea o majoritate unionistă în Republica Moldova!

http://www.timpul.md/articol/nu-tot-ce-zboara-se-mananca%E2%80%A6–dar-nici-sa-stam-cu-mana-in-fund-nu-e-bine–97736.html

 

  1. „Dorul Basarabiei”, la București

Un concert extraordinar susținut de Ion Paladi va avea loc la Sala Palatului din București pe 17 noiembrie. După ce „Dorul Basarabiei” a ajuns pe scenele din Iași, Paris, Atena, Lisabona și Madrid, a venit rândul Bucureștiului să găzduiască spectacolul lansat în 2013  la Chișinău.

http://infoprut.ro/45240-dorul-basarabiei-la-bucuresti.html

 

  1. Expoziția „Basarabia în perioada Primului Război Mondial”

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chișinău, în colaborare cu Centrul de Istorie și Cultură Militară al Ministerului Apărării al Republicii Moldova, organizează marți, 27 septembrie 2016, la ora 11.00, în incinta Centrului de Istorie și Cultură Militară al Ministerului Apărării al Republicii Moldova, pentru a marca 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial, expoziția „Basarabia în perioada Primului Război Mondial”.

http://www.timpul.md/articol/expoziia-basarabia-in-perioada-primului-razboi-mondial-98101.html

 

  1. Un exemplu pentru alte doamne! Femeia care se află în fruntea Primăriei din satul Calfa de două decenii

În cadrul evenimentului, comuna Calfa s-a înfrăţit cu satul Vâlcele din judeţul Călăraşi, România. Scopul proiectului este de a apropia Republica Moldova de UE, dar şi de a dezvolta localităţile.

http://www.publika.md/un-exemplu-pentru-alte-doamne-femeia-care-se-afla-in-fruntea-primariei-din-satul-calfa-de-doua-decenii_2752671.html

 

  1. Mihai Ghimpu, candidatul PL la președinție: unirea R.Moldova cu România este unica soluţie pentru toate problemele

Unirea Republicii Moldova cu România este unica soluţie pentru toate problemele, a afirmat candidatul PL la alegerile prezidenţiale, Mihai Ghimpu, în cadrul emisiunii „Punctul pe azi”, de la postul de televiziune „TVR Moldova”, transmite agenţia IPN. In opinia liberalului, numai prin unire „vom scăpa şi de corupţie, şi de justiţie ineficientă, şi de furturi din bănci. Şi de sărăcie. Doar aşa vom avea o viaţă mai bună.

http://www.europalibera.org/a/28007129.html

 

  1. LIVE 10TV: Emisiunea „Sfatul Țării”, cu Constantin Codreanu

Pe 30 octombrie, în Republica Moldova, vor avea loc alegeri prezidențiale.

Care sunt șansele ca, la Chișinău, să fie ales un președinte unionist în urma acestui scrutin? Cât de binevenit este mesajul ReUnirii în această campanie electorală? Și care sunt planurile pentru 2018, atunci când vom sărbători Centenarul Marii Uniri, ale celui care se prezintă a fi Președintele Unirii?

La aceste întrebări, dar și altele va încerca să afle răspunsul realizatorul emisiunii „Sfatul Țării”, Constantin Codreanu alături de invitatul din această seară, președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

http://www.timpul.md/articol/live-10tv-emisiunea-sfatul-arii-cu-constantin-codreanu-98103.html

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ