Nașul TV va fi transmis în Moldova

0
106

10TV este numele postului de televiziune care va retransmite Nașul TV din România. Consiliul Coordonator al Audiovizualului a acordat marți licenţă de activitate pentru noul post de televiziunecare va fi lansat de proprietarii ziarului „Timpul de dimineaţă”.

Sursă foto: wall-street.ro

Noul post va avea un studio la Chişinău şi un altul la Bucureşti, în care vor fi realizate emisiuni de dezbateri. „Nu va fi afiliat niciunui partid politic şi niciunei organizaţii. Va milita pentru promovarea şi păstrarea patrimoniului cultural, etnic şi lingvistic”, a declarat Silviu Tănase, directorul ziarului „Timpul de dimineaţă”.

Grila de emisie prevede retransmiterea talk-show-ului „Naşul”, una dintre cele mai vechi emisiuni de acest gen din România. Vor mai fi difuzate emisiunile „7 zile în Europa”, „Ora de veghe”, „Cronica de noapte”. Tot de la Naşul TV se vor achiziţiona programele documentare. „Pentru început ne propunem să realizăm un jurnal scurt de 15 minute. Cele 56% din producţie proprie vom încerca să le asigurăm prin talk-show-uri din studio. În timp, dacă vom atrage mai multă publicitate, poate vom face jurnale mai mari”, a precizat Silviu Tănase.

Licenţa de activitate a fost acordată pentru o perioadă de 6 ani. Lansarea televiziunii este programată să aibă loc până la finalul acestui an, a mai anunțat Silviu Tănase.

sursa:infoprut.ro

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ