Natalia Gordienco a impresionat la Yurmala prin voce si … tinuta vestimentara

0
378

Interpreta de la Chisinau, Natalia Gordienco care a participat la concursul „Novaia Volna” din cadrul festivalului de la Yurmala a constituit o surpriza neplacuta pentru una din prezentatoarele manifestatiei, rusoaica Ksenia Sobciak, supranumita si „leoaica mondena” in Rusia. In una din etapele concursului Gordienco a aparut in scena intr-o rochie identica cu cea a Kseniei. Acest fapt i-a produs Kseniei un val de furie soldat cu mai multe injuraturi.

Cu toate acestea, Natalia Gordienco a castigat concursul “Novaia Valna”, comunica DECA-press. Punctele salvatoare au fost acordate in etapa a treia a concursului, in cadrul careia Gordienco a interpretat balada “Eu nu voi crede”.
Pozitia a doua si a treia a fost impartita de reprezentantii Ukrainei – Barselona si Letoniei – Erglis.
Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc, astazi, 30 iulie, cand va fi acordat premiul special “simpatia publicului”si unul decernat de Ala Pugaciova, „primadona” estradei ruse.

http://www.deca.md/?cat=soc_and_civic&id=1101

NICIUN COMENTARIU

  1. Bravo Natalia !!!!!!!ea a mai dovedit odata ca suntem un popor unikal si multikolor.Super a fost tot incepind de la voce si pina la vestimentatie.Ne mindrim cu tine ,succese !!!!!!!!!!!Daca vei pleca inca odata la Eurovision cred ca vei avea succese mari.Doamne nu cred ,,,,noi am cistigat fest. din Yurmala ura-ura -ura

  2. Imi pare bine ka am cistigat…dar oricum cred ca acolo erau voci mult mai bune…cred ca ingeonezitatea Nataliei ia adus cistigul!!!!BRAVO!!!

LĂSAȚI UN MESAJ