Noua candidati la fotoliul Primariei au depus dosarele de inscriere in cursa electorala

0
48

Noua candidatI la functia de primar general al municipiului Chisinau au depus pana in preZent dosarele pentru inscrierea in cursa electorala, la Consiliul electoral de circumscriptie Chisinau.

De mentionat ca sase dosare din cele 9 depuse, au fost inregistrate in prima zi de activitae a consiliului electoral, la 13 aprilie curent.

Seful CECC, Ion Cretu a declarat ca marti au depus dosarele Alexandru Corduneanu, din partea Partidului Popular Crestin Democrat, Valentin Crilov, inaintat de blocul electoral “Patria-Rodina Ravnopravie” si Eduard Musuc, din partea Partidului Social Democrat.

Dosarele urmeaza a fi examinate timp de sapte zile, dupa care se va decide daca persoanele inaintate pot concura pentru functia de primar de Chisinau.

Amintim ca au mai depus dosarele de inscriere in cursa electorala, actual primar interimar de Chisinau, Veaceslav Iordan, inaintat de Partidul Comunistilor din Republica Moldova, Ion Mereuta, liderul Partidului Umanist din Moldova, Leonid Bujor, din partea Aliantei “Moldova Noastra”, Vladimir Filat, candidatul Partidului Democrat din Moldova, Dorin Chirtoaca, vicepresedinte Partidului Liberal si Zinaida Zorin, sustinuta de Partidul Conservator.

Termenul limita de depunere a dosarelor este 4 mai. Alegerile locale generale se vor desfasura la 3 iunie curent.//REPORTER.MD
sursa: http://www.reporter.md/rom/news/1365/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ