Noutăţi despre activitatea noului primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă

0
52

Website: http://petterg.blog.com/

Chişinăul a intrat în era Chirtoacă
Noul primar de Chişinău, Dorin Chirtoacă, a adunat toţi funcţionarii capitalei şi a anunţat obiectivele pentru următorii 4 ani. Transportul public şi serviciile comunale sunt cele mai stresante domenii, crede noul primar.

Chirtoacă refuză poza lui Voronin în birou
Chirtoacă se joacă cu preşedinţii. După ce unii consilieri i-au reproşat prima întâlnire cu românul Băsescu, noul primar a înlocuit poza din birou a preşedintelui Voronin cu a regretaţilor Doina şi Ion Aldea Teodorovici.

Chirtoacă ia Chişinăul cu datorii de milioane
Dorin Chirtoacă a preluat Chişinăul cu datorii de peste 300 de milioane de lei. Cei mai mulţi bani primăria îi datorează Termocomului, pentru compensaţiile la căldură. Câteva zeci de milioane, însă, au fost acumulate chiar în campania electorală. Este preţul a 2 linii noi de troleibuz şi datoriile pentru reconstrucţia memorialului.

Chirtoacă reevaluează datoriile Chişinăului
Datoriile Chişinăului continuă să iasă la suprafaţă. Chirtoacă încă mai cere socoteală pentru banii capitalei. Zeci de milioane apar ca din senin, însemnând datorii pentru proiectele foştilor interimari. Memorialul gloriei militare, strada Pan Halippa, cartierele model şi noile linii de troleibuz — toate au fost făcute pe datorie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ