O victorie aşteptată

0
92

zimbru fotbalAstăzi echipa ,,Zimbru’’, care se află în cantonament în Antalia, Turcia a disputat un meci de verificare cu cei de la echipa „Sanfrecce Hiroshim” J-Liga Japoniei.

Meciul s-a încheiat cu un scor de 5 – 0, pentru echipa chişinăueană.

Iniţial se preconiza ca zimbrii să-şi verifice forţele cu „Dinaburg” Letonia, pe 12 februarie. Dar, acest meci a fost amînat şi ulterior înlocuit cu cel de astăzi.

În primele 45 de minute Tabanov a introdus în teren următorii jucători: N. Calancea; M. Stan; Fıstıcan; Dragan (un sarb venit în probe la „Zimbru”); Mamuca Lomıze; Balasa; Cojocarı; Alexanıan; Frantuz; Nıculın; Radnıcı.

La pauza au ıntrat: Amarandeı ın locul luı Dragan, Levandovschı ın locul luı Radnıcı sı Erhan ın locul luı Mamuca

Golurile au fost marcate de Niculin în minututl 20 si Franţuz (din penalti) în minutul 33. Astfel că la pauză scorul era de 2 – 0 pentru „Zimbru”.

In minutul 55 Mırcea Stan înscrie si el. După care Niculin, în minutul 68 măreşte scorul. Astfel că tabela de marcaj arată 4 la 0 pentru galben-verzi. Cel de-alcincileagol a fost marcat de Datenco in minutul 80.

„Sanfrecce Hiroshim” a învins zilele trecute echipa “Cernomoreţ” Odesa, Ucraina cu scorul de 1:0.

Victoria de astăzi a galben-verzilor este prima din acest cantonament. La 8 februarie, ei au pierdut în faţa echipei poloneze Wisla Cracovia cu scorul de 1:0.

Sursa: Unimedia

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ