O-Zone se relansează

0
62

Arsenie Toderas, Dan Balan si Radu Sarbu vor sa refaca formula care i-a facut celebri in toata lumea. Cei trei moldoveni au ajuns la sentimente mai bune si sunt in pline negocieri pentru reunirea trupei O-Zone.

Profitand de faptul ca, dupa multa vreme, se afla toti trei acasa, fostii componenti ai trupei O-Zone au abordat subiectul reunirii. Potrivit lui Arsenie, varianta relansarii este foarte probabila, cu atat mai mult cu cat Dan Balan, cel care a determinat destramarea formatiei, a revenit la sentimente mai bune. „Ne gandim serios sa refacem O-Zone, pentru ca in formula aceea exista o chimie speciala”.

in ceea ce il priveste pe Dan, lucrurile s-au mai schimbat. Timpul te mai imblanzeste, mai ales ca vezi ca e foarte greu. El canta rock acum, iar marketingul e mai complicat, nu isi face efectul rapid, ca la dance. Cu Radu am discutat, de asemenea, si el este de acord cu ideea”, ne-a declarat Arsenie.

De cateva saptamani, Dan Balan s-a intors din Statele Unite la Chisinau. El si-a finalizat albumul rock, insa rezultatele nu au fost, se pare, pe masura asteptarilor sale, fapt care l-a determinat sa vada cu ochi buni reunirea O-Zone. in ceea ce il priveste pe Radu Sarbu, nu exista dubii, cantaretul fiind dispus sa revina in trupa.
„Am avut o discutie si perspectivele sunt bune, dar nu vreau sa ma entuziasmez, pana nu il vad si pe Dan hotarat. Am inteles ca e interesat de idee, ceea ce e bine”, ne-a spus Radu.

Vrea cetatenie romana

In paralel cu trupa O-Zone, cei trei si-au propus sa-si mentina si proiectele personale. Atat Arsenie, cat si Radu lucreaza in acest moment la albume solo. Cei doi locuiesc cea mai mare parte a timpului la Bucuresti, motiv pentru care au si cerut cetatenia romana. „Noi mergem pe redobandire, pentru ca avem origini romanesti. Trebuie doar sa demonstram ca buneii au fost romani”, ne-a declarat Radu.

Sursa: Averea (România)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ