Oleg Cernei, audiat pe 7 aprilie: “Aceste audieri sunt un show politic, din care vor profita comunistii. Nimeni nu va fi tras la raspundere”

1
204

Consilierul municipal, Oleg Cernei, care a fost membru al Aliantei Moldova Noastra, este audiat in aceste clipe de catre procurori in calitate de martor in dosarul 7 aprilie. Cernei nu are insa nici cea mai mica incredere ca procuratura va finaliza vreodata acest dosar, iar vinovatii vor fi trasi la raspundere.

“Aici, la procuratura, se organizeaza un show politic, din care vor avea de profitat comunistii in campanie, vor arata imaginile ca iata, sarmanii, au fost persecutati. Oricum nimeni nu va fi tras la raspundere. Mai bine procurorii ar investiga cum s-a construit sediul Partidului Comunistilor si acesta ar fi nationalizat”, a spus Oleg Cernei, inainte sa intre in sala procurorilor.

Consilierul crede ca nu procuratura, ci comisia parlamentara, condusa de Vitalie Nagacevschi, va stabili adevarul in ceea ce priveste 7 aprilie, insa numai daca la investigatii vor participa si experti internationali.

In acelasi timp, Cernei afirma ca Voronin spune minciuni si pe 7 aprilie nu se afla in Presedintie. “Voronin era la Catedrala, lua masa cu mitropolitul Vladimir, erau la o sindrofie”, a spus Cernei.

Revenim cu parcurs cu mai multe declaratii, inclusiv daca a strigat Cernei sau nu “Foc!”, in fata Parlamentului, pe data de 7 aprilie.

Sursa: Stirea Zilei

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ