Toate cele trei echipe romîneşti s-au calificat în turul trei al Cupei UEFA Intertoto

0
51

� Oţelul, Gloria şi Dacia Chişinău merg mai departe

Potrivit paginii de internet a UEFA, cea mai mare surpriză a produs-o Dacia Chişinău, care a reuşit să elimine formaţia elveţiană St. Gallen, câştigând în deplasare, 1-0, după ce pierduse meciul tur la Chişinău, cu acelaşi scor.

„Dacii” au marcat prin Dumitru Alin Lipa în partea a doua a meciului, impunându-se în final la lovituri de departajare, 3-0.

Este a doua oară consecutiv când Dacia Chişinău se califică la penaltiuri, în turul precedent învingând prin aceeaşi modalitate pe FC Baku, din Azerbadjan.

Gloria Bistriţa a repetat isprava Daciei, numai că în sens invers, irosind pe teren proipriu un avantaj de 2-0 în deplasare, obţinut în meciul tur în faţa fostei multiple campioane a Israelului, Maccabi Haifa.

La penaltiuri însă, bistriţenii au reuşit să câştige cu scorul de 3-2.

În schimb, Oţelul Galaţi nu a avut niciun fel de emoţii, învingând FC Slavija Sarajevo cu 3-0 (în tur 0-0) prin golurile marcate de Emil Jula, de două ori, şi Gabriel Paraschiv.

În turul trei al Cupei UEFA Intertoto, cele trei echipe vor avea meciuri mult mai grele: Gloria Bistriţa va juca cu Atletico Madrid, Oţelul Galaţi va înfrunta pe Trabzonspor din Turcia, iar Dacia Chişinău va juca împotriva formaţiei germane Hamburger SV.

NICIUN COMENTARIU

  1. MA BUCUR DIN SUFLET CA SE VB DE DACIA CHISINAU CA ECHIPA ROMANEASCA SI NU CA UNA MOLDOVENEASCA PTR CA BASARABIA E A ROMANIEI SI NU A RUSIEI CEI CARE SIMT ROMANESTE SUNTEM ADV ROMANI SI SUNTEM CU MILIOANELE. VA IUBIM DRAGI NOSTRI FRATI BASARABENI.

LĂSAȚI UN MESAJ