„Patriotii” Moldovei

8
114

Poza asta face toti banii. Pseudo patriotii moldoveni, in actiune…

8 COMENTARII

 1. atat am putut sa rad cand am vazut poza asta…ala din spate cred ca ii din Siberia de pe undeva adus si pun pariu cu voi pe ORICAT ca nici nu stiu ce semnifica steagul ala

 2. Am o ofertă foarte atractivă pentru oricine este interesat / interesată să îşi perfecţioneze limba română sau limba engleză: GRATIS!!!

  OFERTA:

  Dacă doreşti să înveţi limba engleză sau să-ţi îmbunătăţeşti nivelul conversaţiei în limba engleză sau limba română acum poţi realiza acest lucru. Pentru acest lucru trebuie doar să ai acces la internet şi skype deoarece orele se vor desfăşura prin internet (online).

  Doreşti să înveţi limba engleză cu o profesoară cu Qualified Teacher Status (statut de profesor calificat), diplomă eliberată de GTC (General Teaching Council) pentru toate şcolile din Anglia pentru predarea limbii engleze?

  Având o largă experienţă de predare a limbii române şi limbii engleze (începători, mediu, avansaţi) deoarece a predat la peste 250 persoane până în prezent (atât copii cât şi adulţi) ea doreşte să îţi ofere 30 de ore online (Gratis!!!) dacă îndeplineşti condiţia pusă de ea.

  Iată condiţia dânsei: Să aflţi în locul dânsei tot ce scrie în certificatul de naştere al bunicului şi bunicii ei, precum şi al străbunicilor ei.

  Detalii:

  Tatăl dânsei s-a născut chiar în Tărăsăuţi în anul 1939 deci informaţiile ar trebui să fie acolo în sat sau la primaria de unde aparţine Tărăsăuţi astăzi, probabil la arhiva certificatelor de naştere. Iar bunicul dânsei s-a căsătorit probabil tot acolo.

  Vă stau la dispoziţie pentru orice alte întrebări legate de acest lucru!

 3. IATA O POZA CARE SPUNE TOTUL: CINE SUNT IMPOTRIVA REUNIFICARII ROMANIEI? UN TIGAN, SI IN SPATELE LUI UN RUSNAC PE CAT DE INALT PE-ATAT DE TANTALAU..
  OARE ASTIA REPREZINTA NEAMUL ROMANESC DIN BASARABIA?
  RUSINE, MARE RUSINE, CA NOI ROMANII BASARABENI, LE PERMITEM UNOR CARICATURI PRECUM TIGANUL DIN FOTOGRAFIE, DUBLAT DE LUNGANUL RUSNAC DIN SPATELE LUI, SASI DEA CU PAREREA PRIVIN REINTREGIREA POPORULUI ROMAN CU BASARABIA SI NORDUL BUCOVINEI.
  MARE DURERE AM IN SUFLET SA-I VAD PE CEI DOI IN ACEASTA POZA, CAND SUNT ATATIA ROMANI MOLDOVENI CARE DORESC DIN SUFLET REUNIFICAREA TARII NOASTRE, ROMANIA.

 4. @ Eterna Romania,mici greseli cel mai probabil facute din graba,dar sa nu mergem prea departe,Transnistria(de la Nistru la Bug)a fost ocupata de trupele romane in ww2,ea nu ne apartine,a apartinut pentru scurt timp Romaniei si are putini romani,majoritatea aflati in Transnistria autodeclarata indenpendenta,de la granita Romaniei pana la Tisa in partea sudica,cea care apartine Serbiei acolo se gasesc Romani,dar nu doar unde este autonomie,multi romani se afla dincolo de acea zona mai in sud-est,hotarele Romaniei adevarate sunt cele declarate in 1918-1919(pana a fi stabilite)Romania Mare cu tot cu Maramuresul si Banatul intergite

LĂSAȚI UN MESAJ