Pentru cei care inca mai cred ca statul român nu face nimic

1
108

Pentru cei care nu cred ca statul roman nu face nimic i-as ruga sa analizeze de doua ori acest lucru inainte de a face afirmatii, care uneori dauneaza cauzei unioniste.

Sau poate faptul ca : de acum inainte in republica Moldova se va studia in loc de „Istoria” „Istoria romanilor”, autostrada Moldova nu se opreste la Iasi ci la Chisinau, Romania face un gazoduct care sa duca gazul din Romania in republica Moldova si a se crea independenta fata de Rusia, in republica Moldova se construieste o centrala electrica pe bani romanesti pentru a se elimina dependenta Moldovei de curentul de la Ucrainieni, ca departementul pentru romanii de pretutindeni are fonduri destinate majoritar ONG-urilor din rep. Moldova, … nu sunt suficiente semne pentru voi.

 

1 COMENTARIU

 1. Bravo ROMAN BASARAB.Asta spun şi eu de ani de zile.
  Evident adevărul deranjează…

  Iată de ce A ORDONAT Călăul OCUPANT RUS putinKGB slugoilor abjecţi ai COLOANEI a -5-a RUSE DE MANIPULARE ÎN MASĂ (PSD-PNL-KGB peste Prut = PCRM-PLDM-PD)să declanşeze O NOUĂ LOVITURĂ DE STAT în Ţara NOASTRĂ MAMĂ ROMÂNIA!!!!

  Preşedintele Băsescu :

  *A iniţiat INTERCONECTAREA reţelelor de GAZE şi CURENT ELECTRIC peste Prut SCĂPÂND Basarabia de ŞANTAJUL ORDINAR RUSESC cu gaze şi curent.
  *A CONDAMNAT de la TRIBUNA PARLAMENTULUI ROMÂNIEI Pactul Ribentrop-Molotov.
  *A cerut RETRAGEREA ARMATEI RUSE DE OCUPAŢIE din Basarabia.
  *A introdus în Strategia de Apărare a României PERICOLUL prezenţei ARMATEI RUSE DE OCUPAŢIE şi şi-a rezervat DREPTUL DE A INTERVENI INCLUSIV MILITAR în caz că Basarabia CERE AJUTORUL.
  *A dispus DUBLAREA numarului de BURSE STUDENŢEŞTI pentru basarabeni.
  *A obtinut MĂRIREA BURSEI pentru STUDENŢII ROMÂNI basarabeni
  *A avut grijă ca MII DE COPIII ROMÂNI basarabeni să se bucure de TABERELE din Ţara Mamă(litoral,deltă,munţi)

  *A LUPTAT 6 ani cu CIORONIN să deschidă cele două noi consulate la Bălţi şi Cahul !
  ACUM,în 2011 A REUŞIT să deschidă şi Consulatul din Ungheni.
  *A promis SCHIMBAREA legii CETAŢENIEI,A SCHIMBAT-O!
  *A promis PERMISE DE MIC TRAFIC,le-a ÎNFIINŢAT!
  *A rezista PRESIUNILOR URIAŞE RUSEŞTI(vezi războiul gazelor,South Stream,santajul cu “secuimea”) şi NU A ABANDONAT Basarabia!
  *A promis 100.000.000 de EURO Basarabiei,CU TOATĂ CRIZA din Ţara Mama,le-a oferit.

  *A înfiinţat în Ţara Mama 5(CINCI!)noi centre unde SE POT DEPUNE ACTELE pentru REDOBÂNDIREA CETAŢENIEI ROMÂNEŞTI.
  *A sprijinit LICEELE ROMÂNEŞTI din Transnistria
  *A trimis în Basarabia zeci de jandarmi şi pompieri cu toate echipamentele necesare şi astfel au fost salvaţi sute de ROMÂNI basarabeni
  *A oferit Basarabiei ajutorul Ţării Mamă ROMĂNIA- 500 de TIR-uri cu materiale de construcţie pentru a reface până în iarnă 1000 de case distruse sau avariate
  *Astfel ZECI DE TIR-uri cu SUTE DE TONE de saci de grâu,faină,zahăr şi ulei de gătit au ajuns la Obileni la sărmanii ROMÂNI basarabeni CARE AU PIERDUT TOTUL în urma catastrofei inundaţiilor!
  Şi a facut asta în condiţiile în care,pe fondul inundaţiilor catastrofale care sufocau şi România, era “tocat” zilnic de COLOANA a-5-a RUSĂ de manipulare în masă de peste Prut-Antena3-RealitateaTV
  *Ţara Mamă plăteşte CEL MAI MARE PREŢ DIN LUME pentru gazele ruseşti(peste 500 de dolari mia de metri cubi faţă de 150 cât plăteşte Basarabia acum).Este UN PREŢ POLITIC pentru că Preşedintele Băsescu NU VA ABANDONA NICIODATĂ Basarabia în ghearele Călăilor OCUPANŢI RUŞI!!!
  *NU A CEDAT şantajului RUSESC exercitat prin SLUGILE Franţa şi Germania şi a preferat ca Ţara Mamă SĂ NU INTRE ÎN SCHENGEN decât să ne abandoneze pe NOI,ROMÂNII basarabeni!

LĂSAȚI UN MESAJ