Persoane necunoscute au scris pe peretele redacţiei ziarului Comunist: „Mai bine mort decât comunist”

0
72

Imagine
Timp de două zile pe peretele redacţiei ziarului „Comunistul” a fost scrisă sintagma „Mai bine mort decât comunist”. Solicitat de UNIMEDIA, Alexandru Isaev, redactor-şef al ziarului “Comunistul”, a declarat că nu ştie cine a făcut aceste inscripţii: „Nici nu vreau să ştiu, ca nu avem timp să ne ocupăm cu căutarea celor care au murdărit pereţii”.

UNIMEDIA precizează că, în perioada 6 – 8 decembrie, pe peretele redacţiei ziarului „Comunistul” era scris „Mai bine mort decât comunist”. Redactorului-şef a informat că aceste inscripţii deja numai sunt, deoarece au fost şterse astăzi.

Potrivit sursei citate, aceştia nu au sesizat poliţia, deoarece „nu reprezintă o acţiune de o importanţă majoră, care merită a fi mediatizată. Este ceva firesc, atâta timp că în orice ţară poţi vedea asemenea inscripţii”.

UNIMEDIA aminteşte că, în perioada 2001 – 2003 în timpul acţiunilor de protest, sintagma „Mai bine mort decât comunist” era unul dintre cele mai des utilizate slogane de lideri politici în lupta contra comuniştilor.

Sursa: UNIMEDIA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ