Poate cu Ungaria

0
64

Jucătorii naţionalei, dar şi antrenorul Igor Dobrovolski au fost foarte supăraţi după ce au pierdut două puncte cu Malta. „Mi-a plăcut foarte mult cum au jucat băieţii, s-a văzut că sunt flămânzi de victorii.

Totuşi sunt dezamăgit că singuri ne-am creat probleme. Nu pot să nominalizez cine se face vinovat de acest eşec. Cred că echipa a fost de vină pentru acest rezultat”, a declarat la conferinţa de presă selecţionerul Igor Dobrovolski.
„Am avut foarte multe ocazii de a marca, poate cele mai multe ocazii de când activează naţionala Moldovei. Nici nu pot să realizez că am pierdut două puncte extrem de importante pentru noi”, a spus Sergiu Dadu. Atacantul, care nici nu a atins mingea în meciul cu Malta, a explicat şi incidentul în consecinţa căruia a fost eliminat. „Am vrut să iau mingea şi să o duc la mijlocul terenului, ca să reînceapă cât mai repede jocul. Aţi văzut şi dvs.� ce s-a întâmplat. De fapt, eu nu am nicio vină, asta i-am spus-o şi centralului Aliyev. Arbitrul întâlnirii mi-a spus în faţă că poate nu am nicio vină, dar trebuie să elimine pe cineva şi de la noi. Îmi pare rău că am primit cartonaşul roşu şi nu am putut ajuta echipa să obţină cele trei puncte”, a mai spus Dadu care nu va juca în meciul de miercuri cu Ungaria.

„Se mai întâmplă să şi ratezi, aşa este în fotbal. Dacă marcam din penalty, altul avea să fie scorul. La câte ocazii clare am avut trebuia să conducem la pauză cu 3-0. Poate recuperăm punctele pierdute în meciul de mâine cu Ungaria.”

Viorel Frunză

„Cred că în acest meci nu am avut noroc. Altfel nici nu pot să spun. Am avut foarte multe ocazii, dar mingea nu a vrut să intre în poartă.”

Radu Rebeja, căpitan

autor: V.H

sursa:http://www.jurnal.md/article/2882/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ