Postul de radio „Antena C” a fost parţial răzbunat

0
75

2007-06-09/08:19� Ex-juristul postului municipal de radio „Antena C” şi unul din animatorii mişcării de rezistenţă din cadrul postului, Valeriu Munteanu a fost ales primar în localitatea de baştină Floreni, raionul Anenii Noi, învingând din primul tur de scrutin candidaţii la aceeaşi funcţia din partea Partidului Comuniştilor şi Partidului Popular Creştin Democrat.

Munteanu a declarat pentru Info-Prim Neo că a obţinut 60% din voturile a celor circa 1,5 mii de alegători, deşi unul din contracandidaţii săi este director al unei fabrici avicole cu circa 350 de angajaţi, iar celălalt un deţinător al mai multor terenuri agricole.

El a candidat independent dar în campania electorală s-a susţinut reciproc cu echipele de candidaţi la consilieri din partea Alianţei „Moldova Noastră” şi ai Partidului Democraţiei Sociale. Aceste două formaţiuni vor reprezenta şi majoritatea în consiliul sătesc.

Munteanu a declarat că l-a făcut să candideze dragostea pentru localitate şi oameni. S-a simţit dator, ca după plecarea fostului primar, să protejeze localitatea de baştină ca să nu ajungă pe mâini care nu merită.

Printre acţiunile prevăzute în programul său pentru următorii 4 ani, Munteanu a menţionat amenajarea unei gunoişti autorizate, construirea unui muzeu al satului, înfrăţirea localităţii Floreni cu o localitate din judeţul Dâmboviţa din România, inaugurarea unui monument al unui înaintaş al neamului, asigurarea scrierii şi editării unei monografii despre localitate.

Postul de radio Antena C a fost privatizat la începutul anului curent printr-o decizie a consilierilor comunişti şi ppcd-işti din Consiliul municipal Chişinău. Prin victoria obţinută la aceste alegeri, Munteanu se simte răzbunat parţial pentru ceea ce s-a întâmplat cu fostul post public de radio.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ