Preoţii Mitropoliei Basarabiei au vestit bucuria Crăciunului

0
98

Craciun
Un grup de preoţi ai Mitropoliei Basarabiei a vestit, la 22 decembrie, bucuria Crăciunului la Ambasada României de la Chişinău, Primăria municipiului Chişinău şi la postul de televiziune EU TV.
Din banii oferiţi de gazde pentru colinde, preoţii Mitropoliei Basarabiei au decis să cumpere un televizor sau un alt aparat electrocasnic care va fi donat unei case de copii sau azil de bătrâni.
În cuvântul de mulţumire adresat colindătorilor, Filip Teodorescu, ambasadorul României, a menţionat: „Sunteţi cei mai dragi urători. Demult nu am fost atât de mult împreună ca în ultimul timp. Mă bucur foarte mult şi vă mulţumesc că sunteţi cu noi. Aş vrea ca această frumoasă urare pe care ne-aţi spus-o să fie un lucru care ne caracterizează şi să dea Bunul Dumnezeu ca întotdeauna să fim la fel de apropiaţi. Vă mulţumim foarte mult, vă iubim, suntem aproape de Sfinţiile Voastre. Dorim mulţi ani şi familiilor Sfinţiilor Voastre şi întregii Mitropolii a Basarabiei. Să fiţi fericiţi şi la anul care vine să fim la fel de apropiaţi, iar la Sfintele Sărbători de iarnă să ştiţi că vă aşteptăm cu drag. Vă mulţumim şi vă spunem şi noi La Mulţi Ani!”
La Primăria municipiului Chişinău, preoţii Mitropoliei Basarabiei au colindat primarul şi angajaţii Primăriei, care s-au arătat surprinşi de gestul preoţilor, invitându-i şi la anul care vine.
Mesajul bucuriei Naşterii Domnului a fost dus şi la postul de televiziune EU TV, unde angajaţilor le-a plăcut surpriza şi i-au poftit pe slujitorii altarelor să le treacă pragul şi cu alte ocazii. Jurnaliştii au declarat că urările de bine şi colindele aduse de către preoţi au reprezentat pentru ei cel mai de preţ dar. „Gospodarul” casei, Viorel Buzdugan, a mulţumit preoţilor Mitropoliei Basarabiei pentru această frumoasă surpriză şi pentru urările de bine. „Mulţumim Sfinţiilor Voastre pentru urările de bine şi, după tradiţia noastră creştinească, strămoşească, vă aducem cu plecăciune aceşti colaci şi pitaci”, a spus directorul postului EU TV.

http://www.flux.md/articole/5324/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ