Preşedintele Moldovei, suspendat din funcţie pentru a doua oară

0
182
Basarabia Eminescu
  1. Anul CENTENARULUI: Ce-au făcut moldovenii cu TRICOLORUL

Un tricolor românesc a fost întins, la sfârşit de an, între ambele maluri ale Prutului, pentru a întâmpina Centenarul Marii Uniri.

Manifestația s-a desfășurat pe podul feroviar în prezent dezafectat care făcea legătura între localitatea vasluiană Fălciu și orașul Cantemir din Republica Moldova.

https://www.dcnews.ro/anul-centenarului-ce-au-facut-moldovenii-cu-tricolorul_573246.html

 

  1. Preşedintele Moldovei, suspendat din funcţie pentru a doua oară. Cine îi ia locul

Curtea Constituţională din Republica Moldova a decis marţi suspendarea din funcţie a preşedintelui ţării, Igor Dodon, în urma refuzului său repetat de a accepta candidaturile la funcţiile de miniştri, propuse de Guvern.

http://stirileprotv.ro/stiri/international/curtea-constitutionala-decide-azi-daca-il-suspenda-pe-igor-dodon-din-functia-de-presedinte-al-r-moldova.html

 

  1. În 2018, Republica Moldova poate obţine dreptul de a exporta produse de origine animală pe piaţa UE

La sfârşitul lui 2018, Republica Moldova ar putea obţine dreptul de a exporta produse de origine animală pe piaţa Europeană.

http://tvrmoldova.md/social/video-in-2018-republica-moldova-poate-obtine-dreptul-de-a-exporta-produse-de-origine-animala-pe-piata-ue/

 

  1. Primarul Chișinăului își poate forma independent propriul cabinet

Primarul general al municipiului Chișinău își poate forma independent propriul cabinet, ca urmare a unor modificări la legislație publicate în ediția din 30 decembrie a Monitorului Oficial, transmite IPN.

http://10tv.md/2018/01/02/primarul-chisinaului-isi-poate-forma-independent-propriul-cabinet/

 

  1. Igor Dodon trădează din nou

Dodon ne oferă motive în plus ca să-i spunem aşa cum este: trădător. Iar soarta trădătorilor este cunoscută: aceştia ajung să fie, la rândul lor, trădaţi şi aruncaţi la coşul de gunoi de stăpânii lor. Sper că pentru Dodon, acel coş de gunoi va fi o închisoare. Pentru că merită. Şi pentru corupţie, şi pentru trădare.

http://www.timpul.md/articol/igor-dodon-tradeaza-din-nou-125709.html

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ