Presedintele Vladimir Voronin discuta peste gard cu pensionarii din Balti

0
42

Aproximativ 15 pensionari din orasul Balti au reusit sa negocieze, peste gard, cu presedintele Vladimir Voronin si primarul localitatii, Vasili Panciuk, promisiunea privind amenajarea si salubrizarea cartierului in care locuiesc, informeaza Agentia DECA-press.
Pensionarii au reusit sa vorbeasca cu seful statului, adunandu-se la gardul Centrului de Sanatate Mintala „Somato” din Balti, inspectat, joi, de catre presedinte. Ei s-au plans lui Voronin despre starea proasta a drumurilor din cartier, despre lipsa iluminarii stradale, cerandu-i presedintelui sa se implice in ameliorarea situatiei.
Presedintele Voronin a dat indicatii ad-hoc primarului Vasile Panciuc sa rezolve problema drumurilor si a iluminarii in cartierul respectiv pana la finele anului curent si sa efectueze actiuni de amenajare a cartierului. Vladimir Voronin a recunoscut in fata batranilor adunati la gard ca desi se depun eforturi pentru dezvoltarea tarii, se mai intampla si situatii dificile. De asemenea, seful statului a discutat cu pensionarii, tot peste gard, despre efectele secetei din vara curenta si despre acumularile la bugetul de stat.

Sursa:deca.md

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ