Primarul de Drasliceni, ales din partea PPCD, a fost asasinat

0
65

Andrei Buzu, ales in calitate de primar al satului Drasliceni din raionul Criuleni la data de 3 iunie (din partea Partidului Popular Crestin Democrat), a fost asasinat in dimineata zilei de sambata. Trupul sau neinsufletit a fost gasit intr-o fantana din apropierea propriei gospodarii de catre un satean care a venit dupa apa, transmite DECA-press.Primarul a primit un sms la telefonul mobil la orele 1.40, dupa care, in jurul orelor 4.00, a plecat la primarie pentru a se intalni cu cineva si nu s-a mai intors. El avea asupra sa telefonul mobil si stampila primariei.

Rudele primarului sustin ca recent el a primit mai multe amenintari anonime, deoarece a gasit ilegalitati, delapidari si falsuri la primarie si intentiona sa le faca publice.

In ultimul timp el incerca sa-si convinga sotia si cei trei copii sa plece pentru un timp din sat, „undeva unde ar fi in siguranta”.

Politia raionala Criuleni a stabilit din start ca nu poate fi vorba de sinuciderea primarului si ca a avut loc un omor cu premeditare. In prezent, cazul se ancheteaza. *** end – 06.08.2007 – [DECA-press]

DECA-PRESS

http://www.azi.md/news?ID=45497

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ