Primul punct comun de vama

0
110

 

Șeful Serviciului Vamal al Republicii Moldova, Vitalie Vrabie, a anunțat că la punctul de trecere Cahul-Oancea va fi deschis primul punct comun vamal.

Sursă foto: deschide.md

Bucureştiul aşteaptă Acordul Bruxellesului, după care la punctul de trecere Cahul-Oancea va fi deschis primul punct mixt de control vamal la frontiera cu Uniunea Europeană”, a declarat Vrabie, citat de IPN.

În timpul sărbătorilor pascale, Serviciul Vamal al Republicii Moldova și Direcția Generală a Vămilor din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală din România au decis suplimentarea numărului de personal și utilizarea tuturor pistelor de control pentru a asigura fluidizarea traficului transfrontalier generat de sporirea fluxului de călători și mărfuri, specific acestei perioade.

Demersurile de colaborare dintre cele două structuri vamale vor continua în vederea implementării prevederilor Planului de cooperare bilaterală în domeniul vamal și îndeplinirea obiectivelor strategice comune privind cooperarea în materie vamală, se arată pe site-ul Serviciului Vamal al Republicii Moldova.

Citeste mai mult .

Preluat de aici .

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ