PRO TV-ul e la rând?

0
61

După ce „Flux”-ul, „Moldova Suverană” şi alte ziare procomuniste s-au răfuit cu colectivele Antenei C şi Euro TV Chişinău, punându-şi pe drumuri colegii jurnalişti şi contribuind la transformarea acestor posturi în câini de pază ai clanului PCRM, vine, se pare, rândul PRO TV-ului.

Evident, PRO TV-ului nu i se poate reproşa că a fost întemeiat de Urechean, de aceea se inventează alte motive. Moldova Suverană a publicat săptămâna trecută două articole insinuante, calomnioase, agresive, bădărăneşti, scrise de pe poziţia „ţi-om arăta noi, veneticule!” la adresa conducerii PRO TV-ului.

Acest post de bună ţinută profesională a încercat, mai înainte, să-şi simplifice existenţa adoptând o tonalitate dulceagă în relaţiile cu puterea, însă, de la o vreme, nu mai pare să facă concesii, îndeplinindu-şi cu stricteţe îndatoririle de informare obiectivă şi imparţială a publicului. Clanul însă nu poate tolera aceasta. Realitatea trebuie să fie prezentată numai în doze lustruite, numai de pe poziţia coaliţiei roş-oranj. Orice aluzie critică îi înfurie pe Voronin şi Roşca, accesul opoziţiei la PRO TV îi înnebuneşte. Având la dispoziţie Consiliul Coordonator al Audiovizualului, clanul îşi poate permite orice. Toate televiziunile din RM trebuie să semene cu Moldova 1. După PRO TV va veni rândul lui TV 7. (N.N.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ