Protest împotriva regimului de teroare instaurat la Chişinău

4
128

    Duminica, ora 11.00, in Piaţa Marii Adunări Naţionale, opoziţia anti-comunistă de la Chişinău îşi ia răspunderea, în sfârşit, pentru organizarea unei acţiuni de protest, după ce pe 7 aprilie lucrurile au degenerat, iar consecinţele acelei acţiuni continuă cu o cruzime nemaivăzută în Europa de ani buni.

    Apelul nostru, este ca toţi participanţii să ceară, paşnic, eliberarea celor aflaţi în aceaste ore în beciurile miliţiilor lui Voronin. Este primul pas către o normalizare a situaţiei peste Prut.

4 COMENTARII

 1. Sint alaturi de voi fratii romanii , condamn cu asprime actiunile de teroare instaurate de comunisti . va iubesc
  Sustin CAMPANIA DESTEAPTAE ROMANIE si combat teroarea si injustitia sub toate formele ei .
  Nu va pierdeti visele indiferent de dimensiunea lor , fara aceasta monda de schim ati putea pierde intodeauna , eu am un vis sa vad
  ROMANIA CU VECHILE HOTARE si pe voi frati basarabeni cu noi acasa

 2. Ma alatur voua,oameni buni,ptr instaurarea linistii in tara voastra,tara sora,vecina si prietena.Nu pot sta fara a spune ca sant impotriva cruzimii cu care v-au lovit miseleste pe la spate,doar dupa ce manifestarile s-au oprit.Ati fost luati de acasa,de la munca,din scoli,de pe strada doar ptr faptul ca nu doriti ceea ce ei doresc.Ar fi bine sa inteleaga ca voi,poporul moldovean,poporul frate de peste Prut,santeti la capatul rabdarii si a puterilor si ca doriti ca libertatea si democratia sa fie in deplina siguranta si la voi in tara.
  Cum au putut intelege tari ca China,si chiar Rusia care inca se chinuie cu anumiti factori de obarsie comunista,ca fara o economie libera,fara un popor liber din toate pct de vedere nu exista bunastare ptr toti si egalitate in drepturi si libertati?
  Chiar si Cuba,stat recunoscut ca fiind un stat vehement comunist,au inceput sa isi schimbe parerile si a vedea ca nu poti exista,a trai si a fi alaturi de lumea intreaga fara drepturile sfinte ale omului.
  Iar conducerea ce azi sta asteptand sa isi confere laurii de invingator de la Chisinau,se bucura ca ei insisi isi chinuie si tortureaza pana la moarte copii poporului moldovean,copii vostrii,si chiar copii lor??
  Ma alatur voua si va sustin intru totul ptr repetarea alegerilor si a se desfasura intr-un mod foarte democratic.
  Ma alatur voua, in ceea ce priveste aflarea adevarului referitor la cei ce au facut diversiunea si au incitat in mod special tinerii ce manifestau pasnic.
  Ma alatur Comitetului pentru alegeri libere si sustin campania lor.
  Fratilor,fiti uniti si veti invinge.
  Nu va lasati,DREPTATEA SI LIBERTATEA va fi cu VOI.

 3. Va multumesc ın numele tuturor moldovenilor pentru sprijinul pe care ni-l acordati ın aceste momente grele.Sper şi eu din suflet ca DREPTATEA va ınvinge şi ADEVARUL va ieşi la suprafata.

LĂSAȚI UN MESAJ