PublikaTV calcă pe cadavre

8
186

publika tvTeleviziunea care va avea 25% din ponderea ştirilor în limba rusă, după cum anunţam într-un articol anterior, se va lansa oficial pe data de 7 aprilie.

7 aprilie, adică data când tinerii au ieşit în stradă iar unii dintre ei şi-au dat viaţa pentru ca şobolanii roşii din conducerea Moldovei să părăsească corabia. Ca după orice revoluţie, alţii vin să culeagă roadele. Întâi au fost politicienii din opoziţie, ajunşi la putere total nemeritat, luându-ne după prestaţia din campaniile electorale şi frica din zilele lui aprilie. Acum o televiziune venită din România cu ştiri ăn rusă, deşi nimeni pe 7 aprilie nu a scandat în rusă JOS COMUNIŞTII sau ROMÂNIA NU UITA, BASARABIA E A TA.

Uitându-ne peste Prut, la revoluţia din România din 1989, putem vedea că există o categorie de oameni care au primit certificate şi beneficii materiale în urma participării la Revoluţie. Problema mare e că mulţi dintre ei au stat în casă, îngroziţi de frică, iar acum beneficiază de drepturi nemeritate, călcând pe cadavrele celor care şi-au dat viaţa pentru ca noi să fim liberi. Prin acest gest de marketing ieftin PublikaTV se alătură galeriei tipologiei umane pe care unanim, de o parte şi de alta a Prutului, o cunoaştem sub numele de „profitor”.

În continuare să ne delectăm cu o ştire, din cate pot descifra e  despre cinematograful Patria, în care publicul a cerut introducerea subtitrării în limba de stat.

8 COMENTARII

  1. Pai de ce s-au mai dus ca venind din Romania, nu era mai simplu sa zica: suntem niste investitori rusi, am venit sa ne facem o televiziune…

  2. 25%? Sper ca de la ora 12 noaptea pana la 6 dimineatza se va difuza in limba rusa… In loc sa vina in Moldova ca sa promoveze limba romana, ne ingroapa si mai tare in jugla limbii ruse.

  3. E cazul sa sa instaleze urgent l.romana in Basarabia la tv. cinema etc. asa este normal.Vai de cei ce calca peste cadavrele martirilor din aprilie 2009.Credeti ca rugaciunile rudelor martirilor nu-s auzite,ascultate de Dumnezeu?

LĂSAȚI UN MESAJ