Reacţie anemică a socităţii civile româneşti, şeful statului are gura ocupată cu "licuriciul"

8
109

    Târziu, extrem de târziu, nepermis de târziu au reacţionat şi ONG-urile care se declară ca aparţinând jalnicei societăţii civile din România. La nivel oficial se păstreză o scârbavnică tăcere. Autorităţile române şi diplomaţia tac, UE tace, comunitatea internaţională foarte vocală când nu trebuie, tace. Se cacă pe ei de frica ruşilor. Ruşine! Mi-e lehamite de ipocrizie şi de faptul că ceva concret în afară de circ, vorbe mari şi întruniri degeaba nu ştiţi să mai faceţi. Mă gândesc de ce paştele mă-sii mai suntem noi în NATO şi în UE? Oare doar ca să fim groapa de gunoi a Europei?

8 COMENTARII

 1. Macar acum daca am realizat asta sa punem mana pe ce avem: topoare, coasa, furca, si sa dam pe ei! Oricum oameni sunt mai multi decat autoritati! La revolutia din Romania in orasul meu toti politistii au fost scosi din casa legati si tarati pe jos! Oare in Basarabia nu se poate intampla?
  Si cu pietre si tot castigam!
  Doamne ajuta!

 2. Măi, nu-l acuza pe Basescu,el ca şef al statului român nu se poate implica in „politica internă” a Republicii Moldova, asta e regula,funcţia pe care o deţine îl obligă să adopte o poziţie rezervată., cat despre societatea civila romanească nu este atât de activă pe cât ne-am dorit,.. dar nu este indiferentă cu situaţia din REP.Moldova,NATO SI UE, sunt nişte coloşi cu picioare de lut,niste slugarnici laşi, insensibili la evenimentele care se produc R.M.., totuşi continuăm lupta pe toate căile, pentru că o victorie necesita sacrificiu…

 3. Nu ma refeream sa apara direct sa se injure cu Voronin, da sa se duca naibii la Bruxelles sa urneasca masinaria UE sa ia masuri. Nu se poate asa ceva ca un descreierat sa se comporte in halul asta cu oamenii. Nici in Africa nu se mai intampla lucruri de astea, parca ne/am intors pe vremea lui Pantiusa Bodnarenko, Nicolschi Grunberg si Ana Pauker.

 4. romanii nu au cum sa se implice direct in politica interna a rep.moldova ..si de asta are o poztie rezervata fata de ce e akolo …in momentul cand apar date oficiale care acuza romania …da atunci o sa se implice …iar referitor la ceilati UE NATO …suspecat treaba ..au bagat rusii frica`n oameni …si nu prea are lumea kef de razboi pt o bucata de pamant la urma urmei….pacat de cetatenii de akolo care nu au scapare

 5. Romania a reactionat foarte bine pana acum, la ridiculizat pe nenorocitul de Voronin in ochii intregii lumi.Pe de alta parte presedintele e una, dar poporul roman este altceva. Noi avem dreptul sa zicem si sa facem ceea ce Basescu nu poate in mod oficial.Este de datoria tuturor sa iasa sa sustina pe cei de dincolo, in fiecare seara, in toate orasele, la granita lor de doi bani, unde vor sa puna vize. Bine spunea cineva, noi la revolutie i-am scos afara pe militieni, si la urma armata a fost cu noi.E nevoie de mobilizare, nu numai tineri, mamele si tatii sa iasa si ei in piata Sfatului, pentru viitorul si liberatea acestui pamant.

 6. Auziti …Trebuie ca ROmania si Nato sa taca …pt ca nu se pot baga peste alt stat ..asazis Suveran..(sub influenta Rusa)…armata Rusa din Transnistria abia asteapta ca noi sa reactionam…nu ca nu iam bate ..dar pt ce sa moara oameni nevinovati…POate se rezolva pe cale amiabila

 7. Voi nu pricepeti ca nu e vorba de a vorbi pe tonul lui Voronin, ci a ne folosi de drepturile pe care le avem ca membri NATO si UE, ca de obligatii mi s/a facut lehamite.

LĂSAȚI UN MESAJ