Referendum

0
56

Doua sectii de votare vor fi deschise la Chisinau pentru cetatenii romani care doresc sa participe la referendumul din 19 mai
Ambasada Romaniei in Republica Moldova anunta ca la Chisinau vor fi deschise doua sectii de votare, la care cetatenii romani isi vor putea exprima dreptul de vot in cadrul referendumului din 19 mai.
Dupa cum transmite Agentia DECA-press, sectiile de votare vor fi organizate la sediul Ambasadei Romaniei in Republica Moldova, situat in Chisinau, strada Bucuresti nr. 66/1 si, respectiv, la Sectia Consulara a Ambasadei, situat in Chisinau, strada Vlaicu Parcalab nr. 39. Aceste doua sectii de votare tin de Circumscriptia Electorala a Municipiului Bucuresti. Cetatenii romani care vor participa la vot trebuie sa detina un act de identitate valabil. Plebiscitul se va derula in ziua de sambata, 19 mai, in intervalul orar 8:00-20:00, precizeaza misiunea diplomatica romaneasca acreditata la Chisinau.
Agentia DECA-press precizeaza ca la 19 mai, in Romania, se va desfasura un referendum care va decide daca presedintele suspendat de Parlament, Traian Basescu, va fi demis sau va continua sa-si exercite functia.

http://www.deca.md/?cat=soc_and_civic&id=814

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ