Renato”Parazitul”Usatîi porneşte într-un turneu prin republică!

0
66

parazitul

Liderul Partidului Nostru (omul care a recunoscut ca e agent fsb si care doarme cu mitraliera)a anunţat că va merge într-un turneu prin republică, în care va evalua activitatea primarilor aleşi din partea formaţiunii sale şi le va ajuta la soluţionarea problemelor locale.

Politicianul a promis că partidul său se va dezice de aleşii locali care nu fac faţă problemelor sau care au fost prinşi în tranzacţii dubioase.(Stranie declaratie pentru un oligarh cu apucaturi extrem de violente , vezi asasinat in Titan , si nepotiste )

„Vreau să le mulţumesc primarilor care lucrează, iar celor care nu fac nimic îi anunţ că organizez un turneu prin republică. Iar pe cei care îi voi găsi implicaţi în tranzacţii dubioase şi cu probleme îi anunţ că ne vom dezice de ei”, a spus Renato „Parazitul”Usatîi într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facbook.

Acesta a spus că pentru aceasta îşi va lua un concediu de vreo două luni şi va organiza o echipă „cu care va merge să colinde primarii săi”. Mi mult, Usatîi a menţionat că în această perioadă  „se va angaja consilier” la aleşii locali aleşi din partea formaţiunii sale.

Totuşi, acesta a spus că înainte de turneu va pleca la festivităţile prilejuite de Ziua oraşului în Nijni Novgorod şi Sankt Peterbourg, cu conducerea cărora primăria Bălţi colaborează.

La alegerile locale din iunie 2015, reprezentanţii Partidului Nostru (PN) au câştigat 44 de primării(prin corupție ,șantaj și propaganda sovietica). Formaţiunea a declarat după alegerile locale că a câştigat primăriile în toate oraşele în care şi-a propus să o facă. Reprezentanţii PN au câştigat în zece oraşe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ