Republica Moldova pe micile ecrane din Romania

0
149

televizor-300x199 (1)Subiectul Republicii Moldova va ajunge în casele românilor cu prioritate, obiectiv și responsabil prin intermediul celei de-,,a patra puteri în stat”, mass-media. O serie de instituții de presă, atât centrale, cât și locale, au semnat Protocolul de colaborare privind difuzarea informaţiilor despre Republica Moldova în România, la inițiativa Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

AMOSNews, Așii Români, Bistrița News, Bună ziua Cluj, ExclusivNews, InfoPrut, Magazin Sălăjean, Nașul TV, Radio Metafora, Radio Neptun Constanța, Romanian Breaking News, Romanian Global News, Titanul, Vrancea Media, Ziare.com, Ziarul de Iași și Ziua de Vest și-au asumat abordarea cu prioritate a tematicii Republicii Moldova în fluxul zilnic de informații, numirea unui jurnalist din redacție responsabil de acest subiect și participarea la cursuri de pregătire și vizite de lucru alături de jurnaliști din Republica Moldova, asigurate de Platforma Unionistă Acțiunea 2012.

,,Acordul organelor de presă din România cu privire la acoperirea mediatică a tematicii Republicii Moldova ne bucură și ne demonstrează că subiectul este unul ofertant, de interes larg. Publicul din România va primi zilnic informații despre Republica Moldova atât prin intermediul posturilor de televiziune și radio, cât și prin cel al presei scrise și electronice”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Acțiunea 2012 îi invită pe reprezentanții mass-media care încă nu au semnat Protocolul de colaborare și care sunt interesați să se implice în proiect să sune la numărul 0727689615 sau să scrie la adresa de e-mail contact@actiunea2012.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ