România şi Rep. Moldova, partenere într-un proiect NATO

0
93

 

  1. Șalaru îl critică pe Dodon: Stă la masă cu cei care au împușcat cetățeni basarabeni, umilind Republica Moldova

Participarea preşedintelui Igor Dodon la ceremonia organizată la Ambasada Rusiei de la Chişinău, cu prilejul zilei de 23 februarie, ziua Armatei Sovietice, a stârnit nemulţumirea fostului ministru al Apărării, Anatol Şalaru. Acesta califică acţiunea şefului statului drept „trădate” și o nouă ocazie de a „umili” Republica Moldova.

http://independent.md/salaru-il-critica-pe-dodon-sta-la-masa-cu-cei-care-au-impuscat-cetateni-basarabeni-umilind-republica-moldova/#.WLMlmzhbyM9

 

  1. Dodon, supărat pe ambasadorii României și SUA la Chișinău

Schimb de replici acide între Igor Dodon şi ambasadorii american şi român de la Chişinău. Totul după ce liderul moldovean a blocat participarea unui grup de militari la o misiune comună cu NATO. Reprezentanţii Statelor Unite şi României i-au trimis o scrisoare comună lui Igor Dodon prin care au acuzat atitudinea sa „neprietenoasă”. Liderul de la Chişinău le-a răspuns că nu acceptă lecţii din exterior, potrivit Digi24 HD.

http://www.digi24.ro/stiri/externe/moldova/dodon-suparat-pe-ambasadorii-romaniei-si-sua-la-chisinau-677169

 

  1. Moldova și România fac UNIREA – prin muzică – noul VIDEOclip #WEEKEND – The Motans – Delia

Trupa din Republica Moldova ”The Motans” a lansat un nou single în colaborare cu Delia, una dintre cele mai populare artiste din România.
Piesa produsă de Alex Cotoi se numește „Weekend” și a înregistrat peste 400.000 de vizualizări în mai puțin de 24 de ore de la lansare pe Youtube.

https://1md.online/ro/monden/vedete/423-moldova-romania-videoclip-weekend-the-motans-delia

 

  1. România şi Rep. Moldova, partenere într-un proiect NATO

NATO va implementa în Republica Moldova sistemul de telemedicină, prin care un medic poate să ofere soluţii sau recomandări în timp real în diverse situaţii de urgenţă sau în zone de luptă.

Finanţat de programul Ştiinţă pentru Pace şi Securitate al NATO, proiectul prevede folosirea telemedicinei ca asistenţă medicală de la distanţă.

Republica Moldova este parteneră în acest proiect alături de România, Statele Unite ale Americii, Ucraina şi Finlanda.

http://infoprut.ro/46691-romania-si-rep-moldova-partenere-intr-un-proiect-nato.html

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ