România trebuie să pregătească moldovenii pentru Unire

0
85

 

  1. România și Moldova îș unesc forțele pentru a atrage turiști străini

România şi Moldova îşi unesc forţele pentru a atrage turişti străini. Cu vinuri bune pe o parte a graniţei şi locuri pitoreşti pe alta, ambele ţări ar avea de câştigat, scrie digi24.ro.

Toate detaliile acestei colaborări dintre România şi Moldova urmează să fie puse la punct la începutul lunii viitoare, atunci când ministrul Turismului de la noi din ţară, Mircea Dobre, va participa la Târgul de profil de la Chişinău.

http://agora.md/stiri/29337/romania-si-moldova-is-unesc-fortele-pentru-a-atrage-turisti-straini

 

  1. Maia Sandu: Autonomie pentru Transnistria, după modelul găgăuz

Maia Sandu, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) de la Chișinău consideră că proiectul federalizării ar duce la transnistrizarea Republicii Moldova. În viziunea politicianului, Transnistria ar putea obține statut de autonomie în cadrul Republicii Moldova, după modelul UTA Găgăuzia.

http://infoprut.ro/46787-maia-sandu-autonomie-pentru-transnistria-dupa-modelul-gagauz.html

 

  1. Andreea Marin, apariție stilată și inspirată la Chișinău! Vedeta TV le-a dat o nouă întâlnire fanelor

Zâna Surprizelor revine de fiecare dată cu drag la Chișinău. Sâmbătă seară, vedeta TV a fost invitata de onoare a proiectului „Sănătate. Educație. Familie” și a onorat cu plăcere această chemare. Și de această dată Andreea a atras atenția tuturor nu doar prin discurs, ci mai ales pentru prezența plină de eleganță.

http://ea.md/andreea-marin-aparitie-stilata-si-inspirata-la-chisinau-vedeta-tv-le-a-dat-o-noua-intalnire-fanelor/

 

  1. Anatol Şalaru: România trebuie să pregătească moldovenii pentru Unire

Unirea cu România poate să fie făcută doar prin referendum, iar autorităţile de la Bucureşti ar trebui să pregătească în acest sens cetăţenii Republicii Moldova. Mesajul este transmis de fostul ministru Anatol Şalaru, citat de IPN și Radio Chișinău.

Potrivit lui Șalaru, moldovenii pot fi convinşi să voteze unirea prin implementarea diferitor proiecte economice, sociale şi culturale. Totodată, moldovenii trebuie să cunoască România, ca să poată face diferența. „Circa 60 la sută din cetăţenii Republicii Moldova nu au fost niciodată în România. Aceşti oameni trebuie să vadă România, să se convingă de realităţile din România, să le compare cu realităţile noastre şi să se convingă că în România e mai bine de trăit”, a spus Şalaru.

https://romaniabreakingnews.ro/anatol-salaru-romania-trebuie-sa-pregateasca-moldovenii-pentru-unire/

 

  1. Adjunctul ministrului rus de externe a anunțat că nu își va anula vizita în Republica Moldova

Adjunctul ministrului rus de externe, Grigori Karasin, a anunțat că nu își va anula vizita în Republica Moldova, planificată pentru 13 martie, din cauza notei pe care autoritățile moldovenești au trimis-o celor din Federația Rusă.

http://independent.md/adjunctul-ministrului-rus-de-externe-anuntat-ca-nu-isi-va/#.WMWS6Lj-uM8

 

  1. Igor Dodon pleacă la Moscova. Va avea o nouă întrevedere cu Vladimir Putin

Deşi a anunţat anterior că îşi doreşte ca a treia vizită oficială în străinătate, după Moscova şi Bruxelles, să fie la Bucureşti sau Kiev, Igor Dodon va avea săptămâna viitoare o nouă vizită la Moscova, unde va avea o întrevedere cu Vladimir Putin, dar şi cu oamenii de afaceri din Rusia.

http://adevarul.ro/moldova/politica/igor-dodon-pleaca-moscova-noua-intrevedere-vladimir-putin-1_58c4893f5ab6550cb83d4666/index.html

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ