Românii preferă să treacă graniţa în Republica Moldova pentru cumpărăturile de Sărbători

0
126
  1. Românii preferă să treacă graniţa în Republica Moldova pentru cumpărăturile de Sărbători

În pieţele din Republica Moldova e mare forfotă. Nu doar cei de peste Prut îşi fac cumpărăturile de sărbători, ci şi românii. Mulţi dintre ei, trec graniţa şi ajung la Chişinău cu lista plină pentru o masă îmbelşugată de Crăciun şi Anul Nou.

Însă, cei care dau supermarketurile din România pe pieţele din Republica Moldova au două motive: preţuri mai mici şi produse de calitate, mai naturale.

http://a1.ro/news/social/romanii-prefera-sa-treaca-granita-in-republica-moldova-pentru-cumparaturile-de-sarbatori-id718957.html

 

  1. Igor Dodon i-a decorat pe doi lideri separatiști din Găgăuzia cu Ordinul Republicii

Președintele Igor Dodon i-a decorat pe doi lideri ai mișcării separatiste din Găgăuzia, de la începutul anilor ’90 – Mihail Kendighelean și Stepan Topal – cu Ordinul Republicii, numindu-i „adevărați patrioți” ai Moldovei. Anunțul a fost făcut la Comrat, unde Igor Dodon a participat la ceremoniile organizate astăzi cu ocazia aniversării a 23 de ani de la adoptarea legii care oferă Găgăuziei un statut special de autonomie.

http://libertv.md/politica/sfidare-igor-dodon-i-a-decorat-pe-doi-lideri-separatisti-din-gagauzia-cu-ordinul-republicii

 

  1. Preşedintele României, Klaus Iohannis: Crăciun fericit, oriunde v-aţi afla!

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică un mesaj video de Crăciun, pe pagina sa de Facebook. Şeful statului subliniază importanţa compasiunii şi solidarităţii cu cei care au nevoie de sprijinul nostru.

http://tvrmoldova.md/romania-la-zi/presedintele-romaniei-klaus-iohannis-craciun-fericit-oriunde-v-ati-afla/

 

  1. Mesajul de Crăciun al Preafericitului Daniel, Patriarhul Biserici Ortodoxe Române

Cu prilejul Sărbătorii Naşterii Domnului, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, transmite un mesaj tuturor românilor.

În această perioadă, insistă Preafericirea Sa, suntem chemaţi să oferim mai mult ajutor celor aflaţi în nevoi şi să răspândim în jurul nostru pace şi bucurie din pacea şi bucuria lui Hristos.

 

http://tvrmoldova.md/romania-la-zi/video-mesajul-de-craciun-al-preafericitului-daniel-patriarhul-biserici-ortodoxe-romane/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ