ROMÂNILOR le-a fost refuzat accesul în ŢARA LOR pe motivul că sunt unionişti

7
222

O tânără basarabeancă povesteşte cu ochii plini de lacrimi cum i s-a refuzat viza de intrare în România. Nu vroia decât să vadă ţara care este şi a ei.

Se pare că duminică, 20 octombrie 2013, mai multor tineri din Republica Moldova le-a fost refuzat accesul în cealaltă jumătate de ţară din cauza faptului că doreau să participe la MARŞUL UNIONIST CARE A AVUT LOC ÎN BUCUREŞTI.

O mizerie mai mare decât asta nu putea realiza Guvernul Victor Ponta de când se află instalat la putere. Se pare că funcţionarii de la Ambasada României i-au refuzat viza de intrare în România unei tinere care îşi dorea din tot sufletul să vadă Bucureştiul şi să viziteze ţara din care AR TREBUI SĂ FACĂ PARTE TOŢI CEI DE DINCOLO DE PRUT.

Acei funcţionari ar trebui demişi imediat şi ministrul Titus Corlăţean împreună cu primul-ministru Ponta ar trebui să-şi ceară scuze oficial în faţa tinerilor care au fost luaţi în bătaie de joc de către subordonaţii din minister.

Oamenii v-au trimis acolo unde sunteţi acum, nesimţiţilor.

7 COMENTARII

 1. sa va fie rusine domnilor conducatori din parlamentul Romaniei,sa va fie rusine ca nu a-ti lasat fratii nostrii basarabeni sa vina sa-si viziteze tara urat din partea voastra neneorocitilor care ani de-a randul a-ti secatuit de orice resursa aceasta tara a-ti furat pana v-a luat dracu iar acum aveti pretentia la un om de rand la un cetatean de origine romana sa aibe studii superioare ca sa intre in tara?cum puteti fi atat de meschini?nenorocitilor,perversilor

 2. acesti oameni acre au vrut sa intre in tara sunt cetateni de origini romana cu drepturi la fel ca si voi nenorocitilor ,hotilor care a-ti furat o viata intreaga aceasta tara frumoasa

 3. Păi tocmai asta e intenția unora, aceea de a dezamăgi oamenii și a-i face indiferenți vis-a-vis de cauza unității naționale.

  Îndemn tânăra din imagine să persiste cu cererea de viză până când i se acordă.

 4. mi-e deasemenea mi sa refuzat viza, pe când la fel n-am dubii referitor la identitate, aveam scopul de-a vizita un camarad de peste Prut. La fel era o pustoaica acolo si m-a sfatuit sa mai incerc odata, ci am renuntat deoarece e o procedura ce necesita timp si finante, plus ca m-am simtit si frustrat…

 5. Sunt din Timisoara si acum aud asa ceva, ca fratii nostrii nu au putut sa vina in Romania, este inadmisibil si foarte grav, nu am crezut ca se poate asa ceva si mai ales in octombrie 2013 adica extrem de recent.
  Este bataie de joc si nu am cuvinte,
  Pana acum nu am fost in Basarabia, am de gand sa merg la Chisinau dar nu credeam ca sunt probleme cu trecutul granitei care nici n-ar trebui sa mai fie, poate ca oamenii care opereaza acolo nu mai sunt la curent cu ce se intampla,
  Dragi frati si prieteni de peste Prut va rog sa insistati si sa comentati pe Intenet daca intamplinati probleme cu venitul in Romania, cineva trebuie sa vada si sa ia masuri la nivel mai inalt, nu se poate sa nu poti trece in Basarabia, sau de acolo aici si sa iti trebuiasca un geamantan de hartii si bani, este o bataie de joc.
  Sper sa se reglementeze problema, sper sa calatorim cat mai mult peste Prut si sa anulam granita, vreau sa ma sui in tren la Timisoara si sa ma dau jos la Chisinau, sa ma bucur si sa invat de acolo pentru multi frati de-ai nostrii de peste Prut sunt mai romani ca noi.
  Un respect maxim pentru ei.
  Imi pare rau ca se intampla asa ceva, nu stam cu mainile in san si demaram in continuare.
  Basarabia este Romania oricum!

 6. E revoltator sa faci asa ceva. Ei sunt tot romani, sunt fratii nostri, Romania ca tara mama isi vrea toti fiii la piept. Oamenii care ne tin fratii la granita si nu-i lasa sa vina pe pamantul strabunilor lor nu fac cinste acestei tari. Asta nu e vointa romanilor, nu ne reprezinta ca natie.

LĂSAȚI UN MESAJ