Să nu ne răzbunaţi!

0
77

Gulag

Nici una din guvernările pretins democratice ale RM nu au repus în drepturi până azi, 6 iulie 2007, represaţii regimului comunist. Bruma îmbătrânită a acestor oameni se mai adună la piatra din faţa Gării, uneori şi în faţa Parlamentului, pentru a-şi plânge în deznădejde tragedia de care mai nimănui nu-i pasă. Au fost judecaţi fără vină, au fost trimişi la munci silnice chiar şi pruncii, li s-au luat proprietăţile, au fost împuşcaţi şi spânzuraţi prin beciurile KGB-ului (în ele îşi face cumetriile tătarul umilinţei noastre), au murit cu sutele de mii prin Siberia.

Cei care au reuşit să rămână în viaţă au revenit la baştină unde au fost şi sunt batjocoriţi de guvern. Ei au stat în fruntea mişcării noastre democratice şi de redeşteptare naţională, s-au băgat sub tancuri în mai 1989, au fost bătuţi de nesimţiţii din poliţie şi SIS pe la mitinguri (să ni le amintim pe cele din 2004 de la Casa Radio). Ei sunt unica noastră demnitate în această lume uitucă şi ingrată.Ei au salutat primii venirea democraţiei, dar democraţiei nu-i pasă de soarta lor. Dintre toate ambasadele apusene doar cea a României participă la manifestările de la piatra din piaţa Gării. Dintre cele peste 3 mii de ONG-uri înregistrate în RM, doar unele pun câte o floare la acea piatră. Dintre atâtea culte religioase doar mitropolia Basarabiei se roagă la 6 iulie pentru sufletele celor prăpădiţi în Gulag. RM este unicul stat care a ridicat şi ridică monumente fastuoase călăilor şi ucigaşilor acestor oameni şi Europa cea democratică tace. Nu cumva numai de aceea că cei nenorociţi de sovietici în Basarabia şi Bucovina au fost şi rămân cetăţeni români?

În trecuta campanie electorală s-au văzut prin Chişinău proclamaţii prin care ucigaşii a peste un milion de inocenţi în Basarabia de la 28 iunie 1940 şi până azi (că genocidul comunist e încă vivace aici) cheamă aprig la răzbunare. Călăul ţipă să se răzbune pe victima care nici proprietăţile nu şi le-a întors înapoi. În acelaşi timp nu s-a auzit că măcar una din aceste victime să se răzbune pe cei care i-au nenorocit. Ajunşi şi în pragul morţii aceşti adevăraţi eroi ai timpurilor noastre murmură ce a spus şi marele filosof Mircea Vulcănescu înainte de a-şi da duhul în închisoarea comunistă: „Să nu ne răzbunaţi!”. Bunele Andrei, mort la Magadan la 9 mai 1945, fie-şi uşoară apa Oceanului Pacific în care ai fost aruncat de comunişti şi unde ai fost devorat de blânzii rechini ai tihnei universale!

http://www.voceabasarabiei.com/Pendulul/pendulul.html

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ