Sărbătoarea Unirii Basarabiei cu România, 27 martie 2010

3
110

Pe data de 27 martie 2010 vom sărbători la Chişinau 92 de ani de la unirea Basarabiei cu România. Invităm deopotrivă români din dreapta şi din stânga Prutului alături de noi la această sărbătoare.

Pentru cei din România:
autocar bucuresti chisinau 27 martie
Am reusit sa închiriem un autocar cu plecare din Bucureşti. Vom pleca vineri seară (26 martie) şi ne întoarcem luni dimineaţa (29 martie). Sâmbătă dimineaţa ajungem în Chişinău şi luăm parte la sărbătoare. Fiecare dintre noi va dormi la fraţii basarabeni sâmbătă seara, cu care vom merge şi într-un mic tur al oraşului. Duminică vom cunoaşte Basarabia un pic mai bine printr-o excursie la Orheiul Vechi şi Soroca. Transportul dus-întors va costa 80 de lei.

Daca sunteţi din alte oraşe şi vreţi să mergeţi, contactaţi-ne, momentan am mai găsit persoane interesate să mearga din Sibiu, Braşov, Iaşi şi Galaţi.

*Cetăţenii români au nevoie de paşaport valabil pentru a trece Prutul, prin urmare grăbiţi-vă dacă vreţi să veniţi şi nu aveţi încă paşaport.
** Date de contact: noiigolani@yahoo.com / telefon 0743 355150

Pentru cei din Basarabia:
27 martie mars drumul unirii chisinau
Sărbătoarea va avea loc sub forma unui drum, pornit la ora 14.00 din fatţ Academiei de Ştiinţe a Moldovei (vis-a-vis de hotelul Naţional), continuat pe Ştefan cel Mare cu diferite acţiuni precum hora unirii şi încheiat la clădirea Sfatului Ţării prin rememorarea propriu-zisă a votării reîntregirii.

Vă rugăm vorbiţi cu toţi cei cu inima română să fie prezenţi pe 27 martie, ora 14.00 în faţa Academiei de Ştiinţe (bulevardul Ştefan cel Mare, numărul 1).

3 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-i ajute pe toti si sa-i binecuvanteze pe cei ce vor fi prezenti in data de 27 martie,la orele 14[2] in b-dul Stefan cel Mare ,nr,1.Cu Dumnezeu inainte.Doam,ne ajuta.

  2. Fratii mei, unirea incepe sa-si arate coltii:D, Basescu a inceput, usor usor ne luam teritoriile inapoi, eu nu vreau sa mai aud republica Moldova, si zona Moldova, cum e Oltenia, Transilvania, etc.
    Speram ca in timpul vietii noastre sa avem toate teritoriile furate de rusi inapoi, nu mai vb de cele vechi, ale dacilor….. se intindeau pana in germania….

LĂSAȚI UN MESAJ