„Sârma ghimpată ar putea reveni pe Prut dacă România și UE nu-l sancționează pe Dodon”

0
508
dodon in habitatul natural

Constantin Codreanu: „Sârma ghimpată ar putea reveni pe Prut dacă România și UE nu-l sancționează pe Dodon”

Autoritățile de la București ar trebui să ofere o reacție mai dură la declarațiile antieuropene și antiromânești ale lui Igor Dodon făcute la Moscova, crede deputatul român Constantin Codreanu:”Spuneam și mai sus: o reacție e absolut necesară din partea Ministerului Afacerilor Externe.”

cc
C.Codreanu

Dodon e pe cale să repete greșeala comisă de cel care l-a adus în politica moldovenească, tovarășul Voronin. Cel din urmă tot a vrut să scoată în afara legii limba română și istoria românilor în iarna lui 2002 și s-a trezit cu proteste de zeci de mii de oameni. A trebuit să renunțe. Același lucru va fi valabil și în cazul lui Dodon.

dodon in habitatul natural
dodon in habitatul natural

Igor Dodon e câinele din zicala „câinele care latră nu mușcă”. Voi lupta pentru ReUnire alături de colegii mei și vom continua să înregistrăm noi și noi succese în acest sens. Numărul unioniștilor e tot mai mare și după prima victorie electorală a ideii unioniste în Republica Moldova pe 11 decembrie, o vom repurta și pe a doua în 2018, atunci când unioniștii vor ajunge în Parlamentul de la Chișinău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ