Se pare ca si comunistii din Consiliul Raional Calarasi vor fi nevoiti sa treaca in opozitie

0
36

� � � � � � Situatie dificila pentru comunistii din noul Consiliu raional Calarasi, care in rezultatul recentelor alegeri locale, au obtinut doar 13 din totalul de 33 de mandate, in timp ce in consiliul anterior au fost majoritari, comunica reporterul din teritoriu al Agentiei DECA-press.
Tentativele comunistilor locali de a face coalitie cu reprezentantii altor partide care au intrat in noul Consiliu au esuat, acestia declarandu-se ferm decisi sa nu se alieze cu reprezentantii PCRM.
Ilie Rau, liderul organizatiei raionale a Aliantei „Moldova Noastra”, care a obtinut 8 mandate de consilier, a declarat ca daca in rezultatul negocierilor ce se poarta in prezent se va reusi formarea in noul Consiliu a unei aliante majoritare de centru-dreapta, care va desemna noua conducere a raionului. Potrivit lui Ilie Rau, in acest caz fractiunea comunistilor va fi nevoita sa treaca in opozitie.
In orasul Calarasi reprezentantul comunistilor la functia de primar a trecut in turul de scrutin si il are drept contracandidat pe un prosper om de afaceri din localitate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ