Senilul Voronin este nedumerit

0
100

Voronin este nedumerit de premierea în Rusia a „troiţei trădătorilor”

Liderul Partidului Comuniştilor,Vladimir Voronin, s-a arătat nedumerit de decorarea cu Ordinul Comunităţii a deputaţilor Vladimir Vitiuc şi Violeta Ivanov, iar pe Anatolie Zagorodnîi cu diplomă de onoare.
Voronin11_digi24_ro

Despre aceasta Voronin i-a scris preşedintelui Consiliului Federaţiei al Adunării Federale din FR, Valentina Matvienco.
Atasez gandurile comunistului senil :
În documentul citat de agenţia „INFOTAG” se vorbeşte că „această „troiţă” în decembrie 2015, pentru o sumă mare de bani, a trădat fracţiunea Partidului Comuniştilor şi a trecut de partea coaliţiei de guvernare, care desfăşoară o politică de lichidare a statalităţii moldoveneşti (am vrea noi ,senilule)cu scopul de a se uni cu România, pentru aderarea Moldovei la NATO şi UE”.

Grija prostului:

„Această coaliţie deliberat şi treptat elimină din conştiinţa oamenilor tot ce este legat de Rusia. Au redus la maxim studiile în limba rusă, închid şcoli, lichidează grupele în universităţi care studiază în limba rusă. Deja astăzi în structurile administrării publice practic nu au mai rămas lucrători, ruşi după naţionalitate”, a scris Voronin.

El subliniază că problema decorării „nu a fost coordonată cu nimeni în Moldova”, respectiv, decorarea lor „a generat nedumerire şi între tovarăşi şi în rândurile oamenilor simpli”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ