Şi fii român adevărat, chiar dacă doare cel mai tare…

3
118

voteaza basarabia
Grupul de Acţiune Noii Golani este un grup apolitic format din tineri români de pe ambele maluri ale Prutului. Nu simpatizăm nici un partid politic, însă considerăm comunismul un rău deasupra tuturor partidelor politice. În acelaşi timp, sistemul democratic – deşi imperfect şi de multe ori nedrept – este singurul prin care noi, oamenii obişnuiti, putem schimba lucrurile în bine .

Cea mai directă manifestare a democraţiei, în Basarabia este votul de pe 5 aprilie. Este modul prin care comuniştii şi aliaţii lor pot fi alungaţi de la putere şi prin care Basarabia se poate întoarce spre România şi Uniunea Europeană. Prin votul tău, nu se vor mai repeta abuzurile care au avut loc în ultima perioadă (închiderea graniţelor, arestări, expulzări).

Vino pe 5 aprilie la vot şi contribuie la ridicarea barierei pusă între românii de pe cele doua maluri al Prutului. Mai mult, încurajează–ţi cunoscuţii şi familia să facă pasul alături de tine.

Deşteaptă-te Române!

3 COMENTARII

  1. Daca pretul unirii Basarabiei cu Romania e de a intra in Uniunea Europeana, mai bine lasa!
    Basarabia va fi complet distrusa daca intra in UE. UE nu este Uniunea Europeana ci este Uniunea Mondiala, plina de turci, tigani, arabi, africani si CHINA TOWNS! DECI PENTRU BINELE MOLDOVEI, uitati de Uniunea Minciunii!

LĂSAȚI UN MESAJ