Şi vom trăi!

0
128

Pe 29 martie a avut loc la Chişinău concertul „Bucureşti – Chişinău” organizat pentru a cinsti împlinirea a 90 de ani de la unirea Basarabiei cu România.

basarabia pamant romanesc

În faţa unui public entuziast şi venit mai mult pentru ideea de românism, decât pentru muzica propriu-zisă, trupe de hip-hop din cele două ţări româneşti au cântat şi au spus „Basarabia pământ românesc – DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE! ”

Gruparea Chişinău, Sword&Maxer, 2Familişti, Latinii cu Torr, Sik Erat Skriptum, Green Flava, Huliganii, Brugner şi DJ Dox au cîntat live, mai bine de 3 ore şi, deşi proveniţi din ţări diferite, au părut că vorbesc aceeaşi limbă…

brugner si dj dox

DJ Dox:

Ne bucură că numărul evenimentelor de acest gen încep să ia amploare şi după Bucureşti (primăvara lui 2007), s-a putut organiza şi la Chişinău un eveniment similar.

Ne bucură că deşi împărţiţi în foarte multe genuri muzicale (rock, hip-hop, punk, house, ş.a.), tinerii , cîntăreţi sau ascultători, încep să lege legături cu cei ca ei, de peste Prut.

Şi cel mai mult ne bucură faptul că lumea începe să priceapă mesajul campaniilor „Deşteaptă-te române” şi „Basarabia pământ românesc” şi să se implice activ la ele.

NICIUN COMENTARIU

  1. fratilor, e bine ceea ce „se pare ” ca se intampla cu miscarea voastra, insa eu, ca un biet privitor(al sitelui) pt inceput nu sunt prea entuziast!!! ascult in timp ce trec prin revista ale voastre pagini „Vino Doamne” a regretatului Vali Sterian si sincer nu sunt atat de impresionat de voi precum de versurile lui!nici o ofensa pt voi, insa doresc sa ma implic si sper sa ma convingeti!Catalin,25 ani, licentiat:Stiinte Administrative(un mic functionar in devenire)!

  2. Traiasca „Noii Golani”..m`ati facut sa am alta parere despre tot ce se intampla in jurul meu,si sa nu mai fiu asa indiferent..mul`tam!!!

LĂSAȚI UN MESAJ