Ştefan Stoica, noul antrenor de la Milsami Orhei: "Vorbim aceeaşi limbă, gândim în acelaşi mod”

0
70

stefan stoica milsami orheiClubul de fotbal Milsami are un nou antrenor. Conducerea formaţiei orheiene a organizat o conferinţă de presă, în cadrul căreia, a adus mulţumiri experimentatului tehnician Vladimir Gosperschi care a depus o cerere de demisie din motive de sănătate.

Totodată, oficialii de la Milsami au precizat că s-a negociat cu mai mulţi tehnicieni pentru preluarea funcţiei de antrenor principal la timona debutantei Diviziei Naţionale. În timp util, s-a decis să fie semnat un contract cu redutabilul antrenor din România, Ştefan Stoica. Acordul a fost parafat pentru o durată de jumătate de an, semnăturile fiind depuse chiar în prezenţa jurnaliştilor.

Tehnicianul care în ultima perioadă de timp a antrenat pe divizionara B a României, Farul Constanţa, a declarat pentru jurnalişti că ”m-aşi simţi onorat să contribui la edificarea acestui club care se numeşte Milsami. Voi antrena până în vară şi, dacă echipa nu va accede în cupele europene intercluburi, voi fi primul care voi pleca”.

Ştefan Stoica a specificat de asemenea că ”eu am venit acasă, la Orhei. Pentru mine nu contează dacă plec la Iaşi, sau la Chişinău, oricum mă aflu acasă. Vorbim aceeaşi limbă, gândim în acelaşi mod”.

În calitate de antrenor principal el a mai pregătit pe Universitatea Craiova, Gloria Buzău şi Internaţional Curtea de Argeş. De asemenea, el a fost antrenor secund la Omonia Nicosia (Cipru) şi la Steaua Bucureşti. Cariera de jucător a lui Ştefan Stoica s-a derulat între anii 1986 şi 2000, la echipele Universitatea Craiova, Electroputere Craiova şi Steaua Bucureşti (toate România), Larisa şi Veria (ambele Grecia) De asemenea el a bifat două partide pentru selecţionata de seniori a României, şi unul pentru echipa de tineret.

Debutul noului antrenor pe banca tehnică a grupării Milsami, va avea loc duminică, 26 septembrie, în cadrul etapei a X-a a Diviziei Naţionale, când orheienii vor juca cu FC Costuleni.

Sursa: Timpul

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ