Steven Seagal vrea să cumpere o parte din acţiunile Clubului de fotbal Dacia Chişinău

0
74

Foto: www.fmf.md

Cunoscutul actor şi regizor american Steven Seagal vrea să-şi investească banii în fotbalul moldvenesc şi să devină acţionar al clubului de fotbal Dacia Chişinău. Aflat în vizită la Chişinău, Steven Seagal a fost luni, 3 decembrie oaspete al Federatiei Moldovenesti de Fotbal (FMF). Vedeta a recunoscut ca este un mare amator al fotbalului si chiar a practicat „soccer”-ul in copilarie. „Îl cunosc de mult timp pe Gabriel (preşedintele FC Dacia – n.r.) şi mi-am dorit sa cumpăr o parte din acţiunile clubului Dacia, dar deocamdata fără succes”, a recunoscut Steven Seagal.

Aflat in tara noastra la invitatia presedintelui clubului de fotbal Dacia Chisinau, Gabriel Stati, actorul american a tinut neaparat sa faca cunostinta cu presedintele FMF, Pavel Cebanu. „Il cunosc de mult timp pe Gabriel si mi-am dorit sa cumpar o parte din actiunile clubului Dacia, dar deocamdata fara succes”, a recunoscut Steven Seagal in discutie cu conducatorul forului fotbalistic. La randul sau, Pavel Cebanu a avut doar cuvinte bune de spus despre Gabriel Stati: „El face foarte multe pentru dezvoltarea fotbalului moldovenesc si nu in zadar echipa Dacia a avut o evolutie excelenta in acest an in cupele europene”. Vedeta Hollywoodiană a declarat că este în aşteptarea unui răspuns privind afacerea şi că va mai rămâne în Chişinău încă pentru câteva zile. Dar după o perioadă se va întoarce în Moldova pentru a urmări un meci disputat de echipa chişinăuiană sau de selecţionata naţională.


In semn de respect fata de vedeta americana, Pavel Cebanu i-a daruit un maiou al selectionatei Moldovei cu numele lui Steven Seagal scris pe spate.

Eurofotbal informează că pe durata şederii sale actorul american a mai donat unui fond social pentru copii suma de 50000 de euro. Însoţit de Gabriel Stati, el a fost văzut şi la una dintre discotecile din Chişinău. Seagal a făcut şi shoping la Chişinău. El a cheltuit peste 100000 de lei, cumpărând diferite suvenire. Seagal i-a făcut soţiei un cadou special, o brăţară de aur cu diamante. El a fost însoţit pretutindeni de bodiguarzii lui Gabi Stati. Seagal va pleca din Moldova joi sau vineri.

Despre Steven Seagal
Maestru în artele marţiale japoneze, Steven Seagal este un popular erou al filmelor de acţiune. Născut în Lansing, Michigan, pe 10 aprilie 1951, Seagal a ajuns în Japonia când avea 17 ani. Aici a învăţat engleza, a studiat Zen (religia budistă din Japonia) şi şi-a perfecţionat stilul de arte marţiale. A devenit primul vestic care a deschis o şcoală de arte marţiale în Japonia. Seagal a petrecut 15 ani în Asia înainte de a se întoarce în America, unde a deschis o şcoală de arte marţiale şi a lucrat ca bodyguard pentru celebrităţi.

Sursa: UNIMEDIA

Redactor: Victoria Dumbravă

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ