SUA avertizează: Rusia încearcă să divizeze Europa! Nu îi permiteți!

0
64
  1. SUA avertizează: Rusia încearcă să divizeze Europa! Nu îi permiteți!

Ambasada SUA la București avertizează cu privire la influența „malignă” a Rusiei, câștigată prin construirea gazoductului North Stream 2. În viziunea reprezentanței diplomatice, Rusia își va folosi resursele energetice pentru acțiuni de constrângere politică.

http://infoprut.ro/50278-sua-avertizeaza-rusia-incearca-sa-divizeze-europa-nu-ii-permiteti.html

 

  1. Rezoluție adoptată în PMAN: Protestele vor continua până când alegerile vor fi validate

Protestatarii din Piața Marii Adunări Naționale au adoptat astăzi o rezoluție prin care anunță că vor continua protestele până ce va fi validat mandatul de primar al lui Andrei Năstase.

https://deschide.md/ro/stiri/social/32944/Rezolu%C8%9Bie-adoptat%C4%83-%C3%AEn-PMAN-Protestele-vor-continua-p%C3%A2n%C4%83-c%C3%A2nd-alegerile-vor-fi-validate.htm

 

  1. Mii de oameni au protestat în centrul Chișinăului: „Nu Cedăm. Oprim Dictatura!”

Mii de oameni s-au adunat în centrul Capitalei la o acțiune de protest cu genericul: „Protestăm. Nu Cedăm. Oprim Dictatura!”.

https://www.timpul.md/articol/video—mii-de-oameni-au-protestat-in-centrul-chiinaului-nu-cedam–oprim-dictatura-132225.html

 

  1. Festival de Centenar la Timişoara. Prezentări de arme şi echipament din Primul Război Mondial

Spectacole de neuitat, prezentarea uniformelor, armelor şi echipamentului din Primul Război Mondial sunt punctele de rezistenţă vreme de două zile la Timişoara, într-un festival care reconstituie istoria, în an centenar. Evenimentul este o premieră pentru bănăţenii de pe Bega, iar participanţii sunt încântaţi de ce au văzut până acum.

http://tvrmoldova.md/centenar/festival-de-centenar-la-timisoara-prezentari-de-arme-si-echipament-din-primul-razboi-mondial/

 

  1. “Ostași, vă ordon să treceți Prutul”. Monument pentru jertfa celor 10.000 de ostași români

Astfel, generațiile viitoare nu vor uita jertfa celor care, în urmă cu 77 de ani, au făcut din trupurile lor pod între cele două maluri ale Prutului.

Eduard Popica, prefectul județul Vaslui: “Ostași, vă ordon să treceți Prutul! Cuvintele consacrate, rostite de generalul Antonescu, care visa la o Bucovina și o Basarabie liberă de sub jugul bolșevic.”

https://stirileprotv.ro/stiri/stirileprotv-special/ostasi-va-ordon-sa-treceti-prutul-monument-pentru-jertfa-celor-10-000-de-ostasi-romani.html

 

  1. Cetăţenii au cumpărat titluri de stat Centenar în valoare de 80 de mil. lei

Autorităţile anunţă că de la lansarea, pe 15 iunie, a titlurilor de stat Centenar, cetăţenii au cumpărat astfel de instrumente de economisire în valoare de 80 de milioane de lei.

Titlurile sunt destinate numai populaţiei, au o valoare de un leu, dobânda, de 5% şi scadenţa la cinci ani. O persoană poate acumula cel mult 100.000 de unităţi.

http://www.romania-actualitati.ro/cetatenii_au_cumparat_titluri_de_stat_centenar_in_valoare_de_80_de_mil_lei-116877

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ