În sudul Republicii Moldova se votează UNIREA. Manta, Cahul a semnat Actul Istoric

0
140
  1. În sudul Republicii Moldova se votează UNIREA. Manta, Cahul a semnat Actul Istoric

Unirea prinde contur în tot mai multe localități din Republica Moldova. Comuna Manta, raionul Cahul a votat Declarația de Unire pe 20 aprilie 2018. Actul Reunificator a fost semnat de 10 consilieri locali în frunte cu edilul localității Manta, Violeta Hâncu.

https://10tv.md/2018/04/22/foto-in-sudul-republicii-moldova-se-voteaza-unirea-manta-cahul-a-semnat-actul-istoric/

 

  1. UNIRE Moldova. Vlad Bilețchi ridiculizează propaganda socialistă

Vlad Bilețchi, unul dintre cei mai vizibili activiști civici din Republica Moldova care militează pentru unirea cu România, a postat duminică pe pagina sa de Facebook o filmare ce îl are ca protagonist în timp ce arată la ce sunt bune promoționalele electorale cu care socialiștii au suprasaturat Chișinăul.

https://www.dcnews.ro/unire-moldova-vlad-biletchi-ridiculizeaza-propaganda-socialista_589089.html

 

  1. Dodon Întregitorul! Președintele Rep. Moldova a înțeles că unica soluție este Unirea

Președintele Igor Dodon s-a lăsat păgubaș în demersul său de a manipula populația cu informații false despre istoria și viitorul comun ale României și Republicii Moldova și a ascultat cu atenție argumentele unioniștilor, pe care le-a acceptat bucuros. Noua sa poziție față de subiectul reîntregirii naționale a fost imortalizată într-o fotografie cu trei tineri care susțin Unirea.

http://infoprut.ro/49845-poza-zilei-dodon-intregitorul-presedintele-rep-moldova-inteles-ca-unica-solutie-este-unirea.html

 

  1. Analiză GlobalFocus Centre: Vulnerabilităţile României şi Republicii Moldova în faţa jocurilor Rusiei în ţările din Est

Propaganda, dezinformarea, acţiunile subversive şi influenţa nefastă sunt instrumente cu ajutorul cărora războiul poate continua în timp de pace. Inamicul ţinteşte azi mintea şi inima oamenilor, creând pe nesimţite breşe în substanţa democratică.

http://tvrmoldova.md/actualitate/analiza-globalfocus-centre-vulnerabilitatile-romaniei-si-republicii-moldova-in-fata-jocurilor-rusiei-in-tarile-din-est/

 

  1. România va insista ca dosarul Mării Negre să fie introdus pe agenda summit-ului NATO din vara acestui an

România vrea să introducă pe agenda summitului NATO din această vară dosarul Mării Negre, a declarat astăzi ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor.

http://tvrmoldova.md/romania-la-zi/romania-va-insista-ca-dosarul-marii-negre-sa-fie-introdus-pe-agenda-summit-ului-nato-din-vara-acestui-an/

 

  1. Forțele speciale ruse au ucis nouă militanți

Rusia a anunţat sîmbătă că a ucis nouă militanţi care intenţionau să comită un act terorist în regiunea Daghestan, din sudul ţării, transmite agenția Reuters, preluată de AGERPRES.

https://10tv.md/2018/04/22/fara-precedent-fortele-speciale-ruse-au-ucis-noua-militanti/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ