Surprinzatoarele profetii ale miliardarului Catarama

5
107

In cadrul unui interviu pentru site-ul inpolitics.ro Viorel Catarama a facut mai multe „profetii” legate de viitorul politic al Romaniei printre care si:

Cataramă mai este de părere că o altă mare lovitură politico-electorală care ar putea fi dată anul viitor ar fi unirea României cu Moldova, perfect realizabilă, în opinia sa, ”ceea ce ar aduce un număr considerabil de voturi, nu doar din partea naționalistilor, actualului guvern, iar lui Băsescu i-ar oferi sansa să rămînă în istorie drept unificatorul tării”.

Sursa: Inpolitics

 

 

5 COMENTARII

 1. mda..haideti totusi sa pastram discutiile intr-un registru decent si argumentat. daca ajungem sa ne uitam in gura unui viorel catarama sau a altora de genul asta nu facem decit sa ne mintim singuri. nu de la politiceni va veni izbavirea neamului romanesc!

 2. Şi totuşi asta se pregăteşte!
  Toate faptele Preşedintelui Băsescu conduc spre această concluzie!
  Iată ce ascund televiziunile Coloanei a-5-a RUSE de manipulare în masă:
  Preşedintele Traian Băsescu:

  *A LUPTAT 6 ani cu CIORONIN să deschidă cele două noi consulate la Bălţi şi Cahul !
  ACUM,în 2011 A REUŞIT să deschidă şi Consulatul din Ungheni.
  Este UN PAS DECISIV pe drumul RE-UNIFICARII Basarabiei cu Ţara Mamă ROMÂNIA care tot datorită Preşedintelui Băsescu ESTE ÎN PLINĂ DESFĂŞURARE!
  *A promis SCHIMBAREA legii CETAŢENIEI,A SCHIMBAT-O!
  *A promis PERMISE DE MIC TRAFIC,le-a ÎNFIINŢAT!
  *A rezista PRESIUNILOR URIAŞE RUSEŞTI(vezi războiul gazelor,South Stream,santajul cu “secuimea”) şi NU A ABANDONAT Basarabia!

  *A promis 100.000.000 de EURO Basarabiei si CU TOATĂ CRIZA din Ţara Mama,le-a oferit.

  *A iniţiat INTERCONECTAREA reţelelor de GAZE şi CURENT ELECTRIC peste Prut SCĂPÂND Basarabia de ŞANTAJUL ORDINAR RUSESC cu gaze şi curent.
  *A CONDAMNAT de la TRIBUNA PARLAMENTULUI ROMÂNIEI Pactul Ribentrop-Molotov.
  *A cerut RETRAGEREA ARMATEI RUSE DE OCUPAŢIE din Basarabia.
  *A introdus în Strategia de Apărare a României PERICOLUL prezenţei ARMATEI RUSE DE OCUPAŢIE şi şi-a rezervat DREPTUL DE A INTERVENI INCLUSIV MILITAR în caz că Basarabia CERE AJUTORUL.

  *A înfiinţat în Ţara Mama 5(CINCI!)noi centre unde SE POT DEPUNE ACTELE pentru REDOBÂNDIREA CETAŢENIEI ROMÂNEŞTI.
  *A dispus DUBLAREA numarului de BURSE STUDENŢEŞTI pentru basarabeni.
  *A obtinut MĂRIREA BURSEI pentru STUDENŢII ROMÂNI basarabeni
  *A avut grijă ca MII DE COPIII ROMÂNI basarabeni să se bucure de TABERELE din Ţara Mamă(litoral,deltă,munţi)
  *A sprijinit LICEELE ROMÂNEŞTI din Transnistria
  *A trimis în Basarabia zeci de jandarmi şi pompieri cu toate echipamentele necesare şi astfel au fost salvaţi sute de ROMÂNI basarabeni
  *A oferit Basarabiei ajutorul Ţării Mamă ROMĂNIA- 500 de TIR-uri cu materiale de construcţie pentru a reface până în iarnă 1000 de case distruse sau avariate
  *Astfel ZECI DE TIR-uri cu SUTE DE TONE de saci de grâu,faină,zahăr şi ulei de gătit au ajuns la Obileni la sărmanii ROMÂNI basarabeni CARE AU PIERDUT TOTUL în urma catastrofei inundaţiilor!
  Şi a facut asta în condiţiile în care,pe fondul inundaţiilor catastrofale care sufocau şi România, era „tocat” zilnic de COLOANA a-5-a RUSĂ de manipulare în masă de peste Prut-Antena3-RealitateaTV
  *Ţara Mamă plăteşte CEL MAI MARE PREŢ DIN LUME pentru gazele ruseşti(peste 500 de dolari mia de metri cubi faţă de 150 cât plăteşte Basarabia acum).Este UN PREŢ POLITIC pentru că Preşedintele Băsescu NU VA ABANDONA NICIODATĂ Basarabia în ghearele Călăilor OCUPANŢI RUŞI!!!
  *NU A CEDAT şantajului RUSESC exercitat prin SLUGILE Franţa şi Germania şi a preferat ca Ţara Mamă SĂ NU INTRE ÎN SCHENGEN decât să ne abandoneze pe NOI,ROMÂNII basarabeni!

  Ştiu că vă vine greu să credeţi dar cît din ce am scris mai sus aţi găsit în presa scrisă sau la televiziuni?
  Este foarte probabil ca un „Plan Basarabia 2012” să fie deja în plină derulare.
  Dacă este aşa atunci preşedintele român va rămâne cunoscut în istorie drept „Băsescu din Basarabi REÎNTREGITORUL!

LĂSAȚI UN MESAJ