RSS Feed

"Taina care mă apără" – Spectacol ÎN MEMORIAM Grigore VIERU

0

mai 13, 2009 by Românism

afis grigore vieru
Dragii mei prieteni,
Spectacolul ÎN MEMORIAM Grigore VIERU, Taina care mă apără, despre care Vă anunţasem anterior a fost reprogramat, cu binecuvântarea Patriarhiei Române pe data de 21 mai 2009, ora 19.00, la Sala Palatului, Bucureşti.
Spectacolul de poezie şi muzică pe versurile poetului include cântece interpretate de artişti de renume de pe ambele maluri ale Prutului(orchestra naţională de muzică populară Lăutarii, director artistic şi dirijor Nicolae Botgros, Mihai Munteanu, Gheorghe Turda, Mihai Ciobanu, Vasile Iovu,Vlad Gheorghelaş, Cristi Aldea Teodorovici( fiul regretaţilor Ion şi Doina Aldea Teodorovici), Ion Suruceanu, Ştefan Petrache, Anastasia Lazariuc,Natalia Barbu, Dida Drăgan, Gheorghe Zamfir, Corala Vocile primaverii ş.a.).
Scopul spectacolului este susţinerea unităţii naţionale a tututor românilor, perpetuarea idealului, pe care l-a slujit şi căruia i-a consacrat întreaga viaţă regretatul poet Grigore Vieru.
Întrucat mijloacele adunate urmează sa fie alocate inălţarii unui monument al lui Grigore Vieru, Va rugam sa ne ajutati sa vindem biletele, invitand rudele, prietenii, colegii, vecinii, sa traim impreuna o sarbatoare de suflet in ziua sfintilor Constantin si Elena.
Doamne ajuta!
Pentru inceput puteti solicita numarul de bilete necesar la aceasta adresa de mai jos sau pe mail la :”Irena Gor” irenagor@yahoo.fr
Cu drag, Iuliana Gorea Costin
http://www.vreaubilet.ro/product.php?productid=16254


0 comments »

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Caută

Comentarii Recente

ChatVorbește instant cu noi !+